Statystyki:
liczba lekarzy: 34746
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
kociemba, ignaciuk, szydłowski, Warszawa, Ortodonta, belka, dolnośląskie, kruczyński, Poznań, wielkopolskie, Francuz, pediatra, Kraków, małopolskie, Woźniak, stomatolog, Kraków, małopolskie, Łoziński, wielkopolskie, Łozowski, chirurg onkolog, Swarzędz, wielkopolskie, Alergolog dziecięcy Mińsk mazowiecki mazowieckie, jerenajczyk, Kwaśniewska, mazowieckie, Czarnecka, Endokrynolog Tarnobrzeg
Oceń swojego lekarza!
Serwis RankingLekarzy.pl umożliwia poznanie opinii innych osób o lekarzach oraz dodanie własnej oceny lekarzy.
Najnowsze opinie
Anonim 79.191.208.92
Wspanialy lekarz,godny zaufania, polecam. |
17/05/12 00:41
Anonim 78.131.140.20
Komentarz:
Zastanawiam się czy opinie o panu doktorze nie piszą zaznajomione z nim osoby.Te pozytywy, które czytam powodują,ze zastanawiam się czy ja na pewno byłam u psychologa o tym samym nazwisku.Według mnie pana doktora charakteryzuje chamska ironia, żenujące zerkanie na zegarek podczas wizyty i zainteresowanie portfelem pacjenta a nie jego problemami. |
Koszt: 100 zl
17/05/12 00:21
Anonim 164.127.195.104
Komentarz:
Jest to najlepszy lekarz jakiego spotkałam, nie zastąpiony w chirurgii, miałam w Brzezinach operację na wyrostek kiedy był tam ordynatorem. Bardzo mile wspominam tego człowieka, operacje przeprowadział właśnie pan doktor moja blizna jest bardzo profesjonalnie zaszyta i prawie niewidoczna, opieka medyczna na poziomie i szpital niczego sobie. |
16/05/12 23:46
Komentarz:
Kolejny raz byłam z dzieckiem w szpitalu zakaźnym. Profesjonalizm u Pani doktor oceniam na najwyższym poziomie,podejście do małego pacjenta,zaangażowanie, a przede wszystkim leki dobrane pod kątem choroby.Dziękujemy Pani doktor!!!Wdzięczna mama. |
16/05/12 23:44
Anonim 46.151.136.9
Komentarz:
Lekarz ten prowadzi moją ciążę na NFZ.Nie mam powodów do narzekania.Dokładny,sympatyczny.Poświęca tyle czasu ile potrzeba pacjentce.Według mnie trochę panikarz(już dwa razy wysłał mnie na patologię).Ale wiadomo,przezorny zawsze ubezpieczony.Ja mogę go śmiało polecić. |
16/05/12 23:43
Anonim 81.102.131.117
Komentarz:
nie wzbudza mojego zaufania poniewaz lecze sie u niej ponad 2 lata, a ona dalej na kazdej wizycie niewie co sie dzieje z moja tarczyca. Wszystkie jej podejrzenia lecze dalej tymi samymi lekami od samego poczatku bezskutecznie |
Koszt: 80 zl
16/05/12 23:26