Statystyki:
liczba lekarzy: 31864
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
rogowski, kardiolog, Łódź, łódzkie, drężek Aneta, sierakowice, pomorskie, Boćkowski, ginekolog położnik, Gdańsk, pomorskie, Chirurg plastyczny Lublin, Stomatolog Łapy podlaskie, Internista Toruń kujawsko-pomorskie, Psychoterapeuta Kraków, Smoliński, Gorlice, małopolskie, herawko, cherawko, Internista pomorskie, Chirurg ogólny dolnośląskie, Psycholog Kraków, Bałasz, Lenartowicz, ciupak
Dyskusja o opinii
Jeżeli masz dodatkowe pytania do autora opinii lub chcesz o niej podyskutować, to możesz to zrobić tutaj. Prosimy jednak o niedodawanie opinii o lekarzu w ramach tej dyskusji. Swoją opinię o nim możesz wyrazić tutaj.
Anonim 86.111.112.154
Komentarz:
Wystawiam opinię dr. Dąbkowskiemu po raz pierwszy od kiedy 3 lata temu zaczęłam się u niego leczyć. Jest lekarzem o najwyższych kompetencjach, rzeczowym, zadającym wiele pytań. Niestety, nie interesuje mnie, czy jest miły, bo ważniejsze są dla mnie efekty leczenia. Po 3 latach wiem o swojej chorobie bardzo duzo i - dzięki niemu - mam też do niej właściwe podejście. Wypróbowaliśmy "razem" naprawdę wiele zestawów leków, Dąbkowski zawsze wszystko zmienia z moimi życzeniami. Na wizytę w Tor lub Byd można umówić się nawet dzień przed (ale czeka się sporo, lepiej przyjść wcześniej, bo i tak kto pierwszy ten lepszy, godziny są dla picu); można zadzwonić w razie problemu. Prosze jednak pamiętać, że to nie psychoterapeuta i nie będzie z państwem rozmawiał o problemach w dzieciństwie. Niemniej mało która wizyta trwa krócej niż pół godziny. Polecam ze względu na kompetencje i życzliwość do pacjenta. |
Wizyta: prywatna
Koszt: 80 zl
Opinia dodana:
12/03/10 02:17
Jeszcze nikt nie dyskutował o tej opinii.
Dodaj pierwszy komentarz.
Dodaj pierwszy komentarz.