Statystyki:
liczba lekarzy: 24593
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Grzegorzek, kloczkowski, łódzkie, rakus, Sieradz, łódzkie, Wójtowicz, internista, Kraków, małopolskie, Jezierska, Ciężkowice, małopolskie, alergolog, zielinski tomasz, ginekolog położnik, śląskie, Kubicka, ziemianski, kosmowska, Gliwice, trybalska, Gliwice, omilian, Gliwice, omilian, chirurg ogólny, Gliwice, kozowicz, pediatra, śląskie, Ortopeda Oława dolnośląskie, bijata, pediatra, śląskie, Gromkowska, karidiolog dziecięcy, Wrocław, dolnośląskie, Kozłowski, laryngolog, Łódź, łódzkie, Konopielko, Przybył, łódzkie
Dyskusja o opinii
Jeżeli masz dodatkowe pytania do autora opinii lub chcesz o niej podyskutować, to możesz to zrobić tutaj. Prosimy jednak o niedodawanie opinii o lekarzu w ramach tej dyskusji. Swoją opinię o nim możesz wyrazić tutaj.
Anonim 87.248.83.165
Komentarz:
Na szczęście rzadko kiedy człowiek spotyka tak chamskich ludzi w swoim życiu. Byłam z dzieckiem - obecność mojego męża była widocznie nie na rękę panu lekarzowi. Pominę komentarze jakich się musieliśmy nasłuchać - ogólnie oboje wyszliśmy z poczuciem bycia zerami. Brak jakiegokolwiek profesjonalnego kontaktu z rodzicami, do tego opinia o zniekształceniu główki przy porodzie. Jak to możliwe przy porodzie przez cesarskie ciecie - nie wiem. Wspomnę, że wywiad lekarski na poziomie - żaden, zaskoczył nas. Nigdy więcej do czynienia z takim lekarzem. Dziękujemy. |
Wizyta: publiczna
Koszt: niepodany
Opinia dodana:
14/03/10 23:33
Dodaj komentarz
| Dotyczy opinii o lekarzu Andrzej Kotwicki | |
| 09/04/10 13:36 | |
Anonim 88.199.23.58
Byłam z dzieckiem w marcu. Jestem bardzo zadowolona z wizyty.Po zbadaniu bioder mówi jak postępować z dzieckiem do roku, kiedy uczyć raczkować,dlaczego warto układać na brzuszku. Myślę ,że komentarzy o których pani pisze nie było. Nie ma na nie czasu. W poczekalni czarno od ludzi chorych i opinie zdecydowanie odmienne od tych na tym pożal się Boże portalu.W dniu badania mojego dziecka było poza dorosłymi, ponad 20 dzieci.Oczywiście kartki przed gabinetem o wejściu opiekuna z dzieckiem na ręku i dalszych czynnościach pani nie czytała bo po co.Chyba pomyliła pani wizyty żądając od lekarza zbierania wywiadu.Jest to badanie przesiewowe,które ma odpowiedzieć czy biodra są prawidłowe,czy wymagają dalszego leczenia.Wizyta dotyczy DZIECKA a nie obrażonej niedocenionej matki.Mogłaby pani trochę poczytać o dziecku i porodzie.Może wadliwe ułożenie ,mało wód płodowych,ucisk na kręgosłup matki-przyczyn zniekształcenia główki jest dużo ale trzeba się tym zainteresować.Przyczyna cięcia cesarskiego tez chyba musiała jakaś być-chociaż przy takim stosunku do życia,może to zwykła wygoda. Jeżeli pisze pani o chamstwie ,to pani przykład jest idealny.Zero wiedzy,obrażona i gdzie tu teraz zaistnieć? aha w internecie,bo w życiu jakoś trudno. |
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów