Statystyki:
liczba lekarzy: 35091
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Urolog Wrocław dolnośląskie, Chirurg plastyczny, Bryła, Krasiński ginekolog położnik mazowieckie Maków mazowiecki, Owsiejczuk, Wolski androlog, Kowal urolog dolnośląskie, Szydełko urolog dolnośląskie, Psychiatra Kraków małopolskie, Grzesiczek urolog dolnośląskie, Polewka małopolskie Kraków, Lenartowski urolog dolnośląskie, Patkowski urolog dolnośląskie, Agopsowicz urolog dolnośląskie, Zdrojowy urolog dolnośląskie, Kołaczyk urolog dolnośląskie Wrocław, Kołodziej urolog dolnośląskie Wrocław, Dębiński urolog
lekarz Piotr Klementowski
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Anonim 178.56.213.125
Komentarz:
bardzo polecam doktora Klementowskiego , wogole przychodnia Alergocentrum w ktorej pracuje Pan doktor jest dobra. Szczególowo bada i poswieca pacjentowi duzo czasu. Bardzo miły Pan... |
29/04/13 15:31
Anonim 89.71.176.201
Komentarz:
Znam doktora Klementowskiego od kilku lat, jako że uczęszczałem do niego na zabiegi odczulające i po części zgadzam się ze wszystkimi opiniami. Doktor jest na ogół bardzo miłym człowiekiem, niezwykle sympatycznym, potrafiącym dotrzeć i zagadać do młodszych pacjentów. Często sypał żartami i czułem się w gabinecie bardzo komfortowo. Czasem jednak zdarzały mu się gorsze dni i wtedy był naprawdę nie do zniesienia. Zachowywał się arogancko i opryskliwie, pouczając i strofując. Zaznaczam jednak, że gorsze dni zdarzały się naprawdę rzadko i osoby, które trafiły na niego w takim właśnie czasie, miały zwyczajnie pecha. Szkoda, bo ja pamiętam doktora Klementowskiego głównie z dobrej strony, jako świetnego fachowca i przemiłego człowieka. |
Wizyta: prywatna
16/01/13 00:08
Anonim 89.228.255.247
Komentarz:
Pan doktor jest gburem nad gburami, potraktował mnie jak przewrażliwioną i ograniczona osobę, nie przedstrawił diagnozy, nie powiedział jak postepowac z dzieckiem, za to na pytanie czy jest sens faszerowac dziecko steroidami skoro jak stwierzdzil dziecko nie jest alergikiem, uslyszalam, ze on mi recepty na nastepne dziesiec lat nie przepisze. Szkoda czasu na wizyte u tego lekarza, po prostu BURAK! |
11/12/12 09:26
Anonim 176.97.51.129
Komentarz:
Bardzo miły i uprzejmy lekarz spełnił moje oczekiwania i nadal będę leczyła córkę u niego |
08/11/12 10:29
Anonim 95.160.189.206
Komentarz:
Wczoraj byłam u tego lekarza. nie zauważyłam żeby był chamski. Miły, sympatyczny lekarz. |
Wizyta: prywatna
11/10/12 11:05
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta