Statystyki:
liczba lekarzy: 35093
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
psycholog, psychoterapeuta dolnośląskie Legnica, psycholog, psychoterapeuta dolnośląskie świdnica, Kaczmarek opolskie, psycholog, psychoterapeuta dolnośląskie Wałbrzych, Witczak lubuskie Zielona góra, Psychoterapeuta Świdnica dolnośląskie, Ortopeda Sopot, Psychoterapeuta dolnośląskie, Jaroń chirurg dziecięcy Warszawa, Drewniak chirurg dziecięcy Warszawa, Kozakiewicz chirurg stomatolog lubuskie Zielona góra, Popek oginska lekarz rodzinny zachodniopomorskie Kolobrzeg, Popek oginska lekarz rodzinny zachodniopomorskie Kolobrzeg, Kozakiewicz lubuskie Zielona góra, Mielcarek-kuchta, Prorok, Chirurg ogólny śląskie, Kloc
lekarz Wanda Dużej-Kajewska
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Anonim 78.28.33.171
Komentarz:
Wspaniała Pani Dr bardzo kompetentna, przekonująca, dzieci Ją kochają. Trochę jakby "starej daty" co jest ogromnym atutem. Tak wspaniałych lekarzy i ludzi już nie ma, więc Ci wszyscy Którzy kochają Panią Kajewską niech zmówią "Zdrowaśkę"za to żeby pomagała naszym dzieciom jak najdłużej. Wyrazy ogromnego szacunku od rodziców |
17/04/12 11:46
Anonim 85.219.168.251
Komentarz:
zbyt lekceważąco podchodzi do danej sytuacji. |
Koszt: niepodany
30/03/12 23:14
Anonim 85.221.148.226
Komentarz:
Najlepszy lekarz z jakim się spotkałam. Jako dwudziestolatka dalej leczę się u niej, tylko jej ufam. Prowadzi mnie od 5 roku życia, wyciągnęła mnie i mojego brata z każdej choroby, a jak do niej trafiłam byłam wykończona chorobami. Gorąco polecam, jest wspaniała!!! |
21/02/12 22:42
Anonim 83.21.99.66
Komentarz:
pani doktor wanda kajewska zbagatelizowała problem, gdyby nie interencja pediatry, dziecko wylądowałoby w szpitalu. przy pierwszej wizycie mila i sympatyczna, gdy pojawia sie problem odklada sluchawke. zdecydowanie nikomu tej pani doktor nie polecam. |
28/12/11 13:25
Anonim 62.122.121.60
Komentarz:
NAPRAWDĘ POLECAM!!! GDYBY NIE PANI DOKTOR KTO WIE CO BYŁOBY TERAZ Z MOIM SYNKIEM?! I TO NIE PIERWSZY RAZ NAPRAWDĘ POMOGŁA!!!!! |
28/09/11 21:23
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta