Statystyki:
liczba lekarzy: 35093
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Maciejewski śląskie Gliwice, Rogowski mazowieckie Warszawa, Agnieszka czarnecka psychiatra kujawsko-pomorskie Toruń, Neurolog dziecięcy Częstochowa śląskie, Ortopeda Kraków, Kamiński psycholog zachodniopomorskie Szczecin, Drozd ortodonta kujawsko-pomorskie Włocławek, wielkopolskie Strzałkowo, Onkolog Bydgoszcz kujawsko-pomorskie, Dydoń śląskie, Kopeć dolnośląskie Wrocław, Neurolog Warszawa, Wiśniwski onkolog wielkopolskie Piła, Dedo-gawior, ginekolog Ostrów mazowicka, ginekolog położnik Ostrów mazowicka, Kubatek, Bublińska krystyna nefrolog łódzkie Łódź
dr nauk med. Wiesław Wiechno
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Anonim 46.204.114.238
Komentarz:
Jestem trzy dni po operacji wycięcia tarczycy :-) Gorąco polecam dr Wiesława Wiechno. Zabieg przeszłam praktycznie bezboleśnie,a w trzecią dobę po operacji czuję się rewelacyjnie. Nawet nie sądziłam, że jest to możliwe. Pan doktor jest rewelacyjny i przywrócił mi wiarę w polskich lekarzy. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów. Wdzięczna pacjentka. Diana |
17/05/13 13:35
Anonim 95.49.103.42
Komentarz:
Bardzo dobry lekarz,uprzejmy,konkretny.Jestem bardzo zadowolona z opieki Pana doktora.Przeszłam udaną operację tarczycy.Zdecydowanie polecam ręce tak znakomitego chirurga wszystkim którzy oczekują fachowej pomocy.Wdzięczna pacjentka Teresa |
01/04/13 18:42
Anonim 78.30.103.58
Komentarz:
Bardzo dobry specjalista, myślę, że jest wzorem idealnego lekarza. Szczerze polecam. Panie doktorze - bardzo dziekuję za operację tarczycy - wdzięczna pacjentka. |
05/01/13 11:08
Anonim 5.173.162.26
Komentarz:
Wzór do naśladowania, szczerze polecam. Szczere podziękowania i wdzięczność za operację tarczycy. |
02/01/13 14:54
Anonim 89.67.141.160
Komentarz:
Serdeczne podziękowania Panu dr Wiesławowi Wiechno za profesjonalnie przeprowadzoną operację tarczycy, opiekę i życzliwość. Wdzięczna pacjętka, Nelli Stus z Grójca |
27/12/12 20:22
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta