Statystyki:
liczba lekarzy: 31869
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
sikora, oświęcim, Wasilewski, podlaskie, nittner, alergolog dziecięcy, Bula, anna karwan, mazowieckie, Ginekolog Warszawa mazowieckie, Seksuolog Warszawa mazowieckie, Baran, stomatolog, Opole, opolskie, maciejewski, ginekolog położnik, ostrów wlkp, wielkopolskie, węgrzynowski, wielkopolskie, liszkowski, wielkopolskie, Neurochirurg Tarnów małopolskie, Flebolog podkarpackie, Tłok, położna, Mikołów, śląskie
lekarz Wioletta Woźnowska
4.7
Liczba opinii:
Anonim 46.113.85.230
Komentarz:
Wspaniały człowiek. Jestem dopiero po pierwszej wizycie, a już mogę stwierdzić że jest profesjonalistką w swoim zawodzie. |
Koszt: 100 zl
13/10/11 20:54
Anonim 89.73.58.87
Komentarz:
Doktor Wiola jest bardzo dobrym specjalistą i cudownym,mądrym i serdecznym człowiekiem, pomogła mi stanąć na nogi w bardzo trudnym momencie zycia. Z całego serca polecam!!!! |
05/07/11 13:07
Anonim 213.192.66.1
Komentarz:
Najlepszy nie tylko lekarz ale i człowiek! Nr kom. 793 312 397. Trzeba być cierpliwym bo Pani Doktor pracuje sama i sama odbiera telefony a nie robi tego w trakcie wizyty! Polecam każdemu. |
05/07/11 11:37
Anonim 83.14.210.34
Komentarz:
Wyjątkowe podejście do pacjenta, prawdziwy lekarz z powołania. Chciałbym, zeby wszyscy lekarze byli tacy jak pani Wioletta. Polecam każdemu, kto szuka pomocy. |
04/05/11 09:26
Anonim 213.199.199.97
Komentarz:
spokojna, uważna ,dokładna ,spędziłam u niej 1,5 godziny,nie spieszy się i nie patrzy na zegarek,tłumaczy dlaczego tak się dzieje a nie inaczej,to była moja pierwsza wizyta,poleciła mi lekturę do przestudiowania ,jestem miło zaskoczona, a zatem polecam wszystkim którzy potrzebują pomocy . |
Koszt: 100 zl
05/02/11 13:09
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów