Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta Zobacz
Ranking lekarzy - oceń swojego lekarza
Zyskasz dostęp do wszystkich

Budzący zaufanie 2.8
2.8462
Godny polecenia 2.5
2.5385
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.

4.8
Budzący zaufanie 4
Godny polecenia 5
89.229.135.188
Komentarz:
Telefonicznie umówiłam się na badanie przesiewowe ( w moim wieku bezpłatne)piersi,czyli mammografię.Podejrzewałam najgorsze, dlatego zależało mi na jak najszybszym rozwianiu albo potwierdzeniu moich podejrzeń. Byłam bardzo podenerwowana.Jakże miło zaskoczyła mnie empatia pani wykonującej badanie: widząc, że bardzo boję się o wynik zaoferowała się, że sama poprosi p. dr R.Szafranek o przyspieszenie opisu badania już na drugi dzień. Nazajutrz, gdy zgłosiłam się do rejestracji dziewczyna tam siedząca powiedziała mi, że za tak szybkie wykonanie opisu muszę zapłacić. Jednak zgodnie z obietnicą pani, która wykonywała mi badanie poprosiła przechodzącą właśnie panią dr tłumacząc jej, że mam obawy co do wyniku badania. I kolejne miłe zaskoczenie: pani dr obejrzała wykonaną mammografię, a dodatkowo, sama z siebie, wykonała mi USG piersi na potwierdzenie, że nic złego się nie dzieje.Jakaż to była dla mnie ulga, chyba nie muszę mówić. Jestem Jej ogromnie wdzięczna. Dodam jeszcze, że nie wzięła odo mnie pieniędzy ani za Mammografię, ani za USG. To jest w dzisiejszym wrednym świecie ewenement.A jeszcze nagromadzenie w jednej Lecznicy aż dwóch osób przejmujących się tym, co czuje pacjent... - to już na prawdę niespotykane! Wraca mi wiara w człowieka. Jak się doświadczy czegoś takiego, to od razu chce się tę dobroć podać dalej. Oj, żeby więcej było takich osób, to świat byłby piękniejszy.
Wizyta: publiczna Koszt: niepodany Opinia dodana: 28/04/13 22:42
Tłumaczenie choroby i leczenia 1
Budzący zaufanie 2
89.230.92.3
Komentarz:
witam.byłam ostatnio na usg .masakra nie polecam nikomu nie wiem czy wizyta trwała niecałe 5minut .zdecydowanie odradzam , a i to że jest się umówionym na godzine to nie znaczy że się wejdzie o tym czasie. czekałam ponad godzine;(
Wizyta: publiczna Koszt: 70 zl Opinia dodana: 09/01/13 20:05
1.9
1.875
Kompetencja 1
Ilość poświęconego czasu 2
Tłumaczenie choroby i leczenia 3
Kompleksowość podejścia 2
Komentarz:
Witam, Stanowczo odradzam jakiekolwiek badania USG u Pani Szafranek. Kilka tygodni temu Pani Szafranek zdiagnozowała mojemu ojcu guza w jamie brzusznej i stwierdziała, że należy natychmiast udać się na operację. Badanie zostało powtórzone w chełmskim oddziale luxmedu i diagnoza specjalistki Szafranek nie potwierdziła się. Badanie zostało również powtórzone w jednym ze szpitali w Lublinie i tam również nic nie wykryto. Lekarz diagnozujący w Lublinie przestrzegł przed Panią Szafranek z Chełma, która podobno dość często mylnie diagnozuje pacjentów. Wspomniał, że miał już kilka przypadków z woj. lubelskiego z błędną diagnozą Pani Szafranek. Stanowczo odradzam badania USG u tej szpecjalistki.
Wizyta: prywatna Koszt: 60 zl Opinia dodana: 03/01/13 10:45
Ilość poświęconego czasu 2
Tłumaczenie choroby i leczenia 2
87.206.147.162
Komentarz:
błędnie opisywanie badań tomografii, nie widziała guza piersi
Wizyta: publiczna Koszt: niepodany Opinia dodana: 14/12/12 15:12
1.8
1.75
Kompetencja 3
Ilość poświęconego czasu 1
Tłumaczenie choroby i leczenia 2
212.106.21.206
Komentarz:
lekarz nie szanuje pacjenta i jego czasu. Nie potrafi zaplanować odpowiednio czasu na wykonanie badania, w trakcie opisu wyniku odbiera rozmowy telefoniczne , rozmawia.Lekceważy przez to pacjenta.Osobiście jestem zbulwersowany postawą lekarza, który "ma na wszystko czas"a pacjent niech sobie poczeka, ma przecież czas?
Wizyta: prywatna Koszt: 70 zl Opinia dodana: 18/10/12 19:57
Podyskutuj o opinii (0)

Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.

Polecani lekarze

Dobry lekarz, warto odwiedzić i się przebadać.

lekarz Ewa Dybiec

usg, Lublin

Pani doktor jest dobrym specjalistą, badanie które wykonuje jest bardzo szczegółowo opisane, doktor wszystko mi wytłumaczyła, n...

lekarz Maciej Wójcik

usg, Lublin

Lekarz konkretny i kompleksowo podchodzi do problemu zdrowotnego.