Statystyki:
liczba lekarzy: 31869
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Zembrzycki, kuchno, okulista, kuchno, okulista, gamrot, Endokrynolog Toruń kujawsko-pomorskie, Pediatra Toruń kujawsko-pomorskie, Wruk, anestezjolog, Kostrzyn nad Odrą, lubuskie, Krawczyk, ginekolog położnik, Krawczyk, Szczepański, dolnośląskie, Szczepański, ginekolog, Grabowski, chirurg onkolog, krybus, gamrot, Urolog Świdnica dolnośląskie, Piskorska, ortodonta, kubica, ginekolog, katowice, śląskie, Pediatra podkarpackie, Turek, ortopeda, Rzeszów, podkarpackie, Sikora, ginekolog, Katowice, śląskie
dr nauk med. Ewa Bornakowska-Zabel
Pediatra, Reumatolog
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Poznań,
woj. wielkopolskie
rodzaj placówki: gabinet nazwa placówki: |
adres: Murawa 37b
kod pocztowy: 60-321 telefon kontaktowy: 0 602 44 25 44 email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
5.0
Liczba opinii:
Anonim 80.55.80.210
Komentarz:
Od ponad 10 lat jeździłyśmy do Pani Doktor do poradni na wizyty, Pani Doktor zawsze wysłuchała, dokładnie wytłumaczyła szczegóły dotyczące choroby, jest znakomitym specjalistą i w każdym momencie stawiała trafne diagnozy. Teraz niestety już nie pracuje w poradni ale wiem że przyjmuje prywatnie i ja będę z tego korzystała bo mam do niej bezgraniczne zaufanie. Polecam Panią Doktor jako bardzo dobrego fachowca w dziedzinie reumatologii dziecięcej. |
13/10/11 08:55
Anonim 83.31.130.42
Komentarz:
od lat jezdzimy z synem do pani doktor.Terza sie przeprowadzilismy i mamy bardzo daleko ,ale jezdzimy dalej.Nie widziałam tak kompetentnej i milej osoby lata.Zwraca uwage na wszystko co sie mówi i przywiazuje uwage do naszych uwag.Chcialabym,aby wszyscy albo choc połowa lekarzy była tak wspaniała.Zyczymy pani dr wielu pacjentów wiele lat w drowiu. Polecam wszystkim. |
07/02/11 16:58
Anonim 193.203.207.11
Lekarz oddany pacjentowi i medycynie- ocena na 5 to mało |
19/08/10 08:59
Anonim 79.184.211.29
Komentarz:
gorąco polecam! Miła, z podejściem do dzieci, ma czas i wszystko tłumaczy. Wzbudza zaufanie. Wypisała niedrogie leki. Polecam pod każdym względem |
Wizyta: prywatna
Koszt: 80 zl
30/07/10 15:03
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów