Ranking lekarzy - oceń swojego lekarza
Zyskasz dostęp do wszystkich

3.1071
Budzący zaufanie 3.2
Godny polecenia 3.1
3.1429
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.

3.1
Kompleksowość podejścia 3
Budzący zaufanie 2
164.127.231.232
Komentarz:
Bardzo silna autopromocja i jeszcze silniejsza komercja. Na te cechy przede wszystkim zwróciłem uwagę. Autopromocja doktora jest niesamowita. Przy każdej wizycie przechwałki jaki to on dobry i ile ludzi wyciągnął z objęć kostuchy. Czy jest rzeczywiście taki dobry - nie wiem, mi leczenie pomogło średnio. Wiem natomiast ile kasy wyciągnął ode mnie - dobrze ponad 10 tys. Piszę z całą odpowiedzialnością - wyciągnął. Jak inaczej określić fakt, że przy stabilnym stanie zdrowia, kiedy nie brałem żadnych już lekarstw, zapisywał kolejne wizyty i oczywiście kolejne 150 zł. Badanie wyglądało zawsze tak: USG, siusiu, USG, gratuluję poprawy, za tydzień proszę, 150 zł, do widzenia. Całość 15 min. Zbuntowałem się i podziękowałem. Rozumiem, że w trakcie leczenia tak trzeba, ale 3 miesiące po operacji, gdy nic się już nie dzieje? Ponadto: - sposób bycia, pasuje do kumpla ze stołka barowego, a nie relacji lekarz - pacjent, - żenujące słownictwo - wygłaszane na głos opinie o innych pacjentach - wymuszanie wizyt na Wałbrzyskiej i żenujące wielogodzinne czekanie na korytarzu Jeśli ktoś się waha czy się leczyć u doktora to napiszę tak: na podstawie wieeeelu godzin spędzonych na korytarzu i zasłyszanych zdań innych pacjentów z góry mogę określić, że diagnoza będzie taka: ma pan/pani bardzo trudny przypadek, konieczna jest operacja, u mnie w Centrum Damiana, koszt około 5 tys, ale ja zrobię tak żeby było taniej (od razu wyjaśniam - nie będzie taniej), a potem długotrwałe leczenie, ale wyjdzie pan/pani z tego na pewno. Jeśli ktoś nie ma bardzo grubego portfela, niech nawet nie próbuje iść do doktora, a jak ktoś ma zbędnych kilkanaście tys, to też niech poszuka innego specjalisty. Na szczęście jest ich jeszcze kilku w Warszawie.
Wizyta: prywatna Koszt: 150 zl Opinia dodana: 26/01/12 23:24
206.165.222.190
Komentarz:
Pani kochana,Pani wybaczy,ale co Pani chromoli??? "Doktor" Jardanowski zabawił się w gastrologa i badając Pani pęcherz wykrył chorobę przewodu pokarmowego? Szkoda że nie chorobę głowy, bo jak widać "doktor" Jardanowski ma rozdwojenie jaźni i sam pisze opinie na swój temat. Pozdrawiam.
Wizyta: prywatna Koszt: 150 zl Opinia dodana: 15/09/11 13:35
Budzący zaufanie 5
Godny polecenia 5
82.210.186.69
Komentarz:
Codziennie dziękuję dr Jardanowskiemu za uratowanie mi życia. Diagnozowali mnie wszysycy specjaliści z Warszawy, którzy po dwóch latach jedynie rozkładali beradnie ręce i sugerowali nerwicę. Choroba nie dawała jednak za wygraną i byłam na skraju wyczerpania fizycznego. Dr Jardanowski w przeciągu 7 dni postawił prawidłową diagnozę. W związeku ze stanem zagrażającym życiu operacja odbyła się w kilka dni po diagnozie. Lekarz operujący powiedział, że gdybym nie trafiła na stół czekały mnie najwyżej trzy miesiące życia... Jest to wybitny specjalista i naprawdę nie rozumiem tylu niepochlebych opinii na jego temat. Szeroka wiedza sprawiła, że bardzo rzadką chorobę ukladu pokarmowego wykrył mi urolog. Do końca życia pozostanę mu za to wdzięczna.
Wizyta: publiczna Koszt: niepodany Opinia dodana: 16/07/11 12:48
81.169.182.71
Komentarz:
Kompletne i bezwzględne dno. Prymitywny cwaniak i naciagacz. Jako lekarz poniżej zera bezwzględnego-jak spytałem się o aktualnie zażywane leki,zaczął coś bredzić o możliwości interakcji substancji pomocniczych(np.skrobi kukurydzianej).Trudno mi w ogóle skomentować poziom tego idioty.Pozdrawiam.
Wizyta: prywatna Koszt: 150 zl Opinia dodana: 06/05/11 20:42
83.170.92.9
Komentarz:
Gdybym użył wulgarnych słów, byłbym posądzony o zniesławienie-zresztą doszły mnie słuchy, że dr Jardanowski zaciekle usiłuje znaleźć osoby, które napisąły o nim złe opinie i posłać je do końca życia do kryminału. Powiem Wam tylko jedno-na dźwięk słowa "Jardanowski" uciekajcie na Antarktydę.Pozdrawiam.
Wizyta: prywatna Koszt: 150 zl Opinia dodana: 26/04/11 22:38
Podyskutuj o opinii (0)

Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.