Statystyki:
liczba lekarzy: 31865
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Filipczuk, chirurg stomatolog, Filipczuk, chirurg stomatolog, filipczuk, chirurg szczękowo-twarzowy, Ortopeda Zielona góra lubuskie, błachuta, psycholog, Tarnów, małopolskie, preiss-ostrowska, psycholog, Tarnów, małopolskie, Pediatra Bydgoszcz kujawsko-pomorskie, kijak, psycholog, Tarnów, małopolskie, Lis, psycholog, Tarnów, małopolskie, nowicka-mleczko, psycholog, Tarnów, małopolskie, Stach, psycholog dziecięcy, Tarnów, małopolskie, Koza, Jędrzejewska, okulista, KIELCE, świętokrzyskie, Jędrzejewska, okulista dziecięcy, KIELCE, świętokrzyskie, obolenska, ginekolog, sławno, zachodniopomorskie, Jędrzejewska, okulista, KIELCE, świętokrzyskie
dr hab. nauk med. Wojciech Pypno
Urolog
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Warszawa,
woj. mazowieckie
rodzaj placówki: gabinet nazwa placówki: |
adres: Krolowej Aldony 3
kod pocztowy: telefon kontaktowy: 601 390 991 email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
4.7
Liczba opinii:
Anonim 95.49.205.27
Komentarz:
Ponad 20 lat temu uratował nam syna dzięki swojemu kunsztowi operatorskiemu i wiedzy fachowej. A przy tym niezwykły człowiek, i nie zmienił się przez te lata - już jako profesor jest równie przyjacielski, otwarty i ciepły, jak wtedy, gdy był młodym doktorem. |
05/02/12 22:32
Anonim 194.181.137.98
Komentarz:
Witam! Gdy miałam 19 lat trafiłam do Pana doktora:)dzięki niemu mogę normalnie żyć:)także mieć dzieci:)a inni niestety mi tego nie obiecywali..... Wspaniały człowiek, lekarz, ......drugi tata (w okresie jak byłam w szpitalu tak o Panu doktorze myślałam). Dziękuję Pana doktora "Żabka" |
18/07/11 22:07
Anonim 77.253.127.45
Komentarz:
Świetny lekarz. Dzięki niemu mam dwie sprawne nerki i jestem zdrowy. |
Wizyta: prywatna
12/04/11 20:06
Anonim 95.49.98.57
Komentarz:
Poszłam do Pana doktora z konkretnym problemem urologicznym. Po wysłuchaniu mnie Pan doktor stwierdził, że nie umie mi pomóc i tyle. Żadnej porady, żadnej rozmowy co ewentualnie dalej robić lub do kogo mnie odesłać. Nic. Oczywiście za wizytę zapłaciłam wcześniej. Nie polecam nikomu. Straciłam tylko pieniądze i czas. |
Wizyta: prywatna
Koszt: 140 zl
08/04/11 13:12
Anonim 212.160.144.125
Komentarz:
Lekarz, który uratował mi życie gdy byłam małą dziewczynką. Nigdy nie zapomnę jego uśmiechu i serdeczności. Dzięki niemu mam sprawną nerkę i jestem zdrowa. |
28/03/11 12:56
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów