Statystyki:
liczba lekarzy: 32069
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
ortopeda dziecięcy, gorzów wlkp, lubuskie, Kobylarek, murawa, Onkolog lubuskie, Rurańska, dermatolog, Warszawa, mazowieckie, Żurakowska, lubuskie, kowalski, internista, Jacek Adamczak, ortopeda, Leszno, wielkopolskie, kuligowski, zachodniopomorskie, kuliugowski, zachodniopomorskie, Okulista Pleszew wielkopolskie, Pietrzak, Leszno, wielkopolskie, wolny, onkolog, lubuskie, Wardaszko, homeopata, warszawa, mazowieckie, Mińsk Mazowiecki
dr nauk med. Marek Załucki
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Toruń,
woj. kujawsko-pomorskie
rodzaj placówki: szpital nazwa placówki: Prywatny Gabinet Chirurgiczny |
adres: Toruń
kod pocztowy: 87-100 telefon kontaktowy: +48 605 379 491 email: zalucki.marek@gmail.com www: |
Średnia ocena użytkowników:
5.0
Liczba opinii:
Anonim 79.186.148.15
Komentarz:
---- wspanialy lekarz ,swietny fachowiec ,zyczliwy ,uprzejmy jestem po zabiegu - dzieki Panu Doktorowi czuje sie bardzo dobrze -Polecam szczerze tego lekarza ----------- |
Wizyta: prywatna
27/01/12 22:55
Anonim 79.186.146.218
Komentarz:
wspanialy fachowiec - spelnil moje oczekiwania - kompetentny,uprzejmy,calkowicie wzbudzil moje zaufanie .jestem dwa dni po zabiegu / pomimio "wielkiego strachu" czulam sie bezpiecznie - z cala odpowiedzialnoscia polecam Pana Doktora Zaluckiego !!!!!!!!!!!! |
Wizyta: prywatna
19/11/11 22:34
Anonim 78.28.9.93
Komentarz:
29miałem laparoskopie 30 byłem już w domu ,czuję się ok.super doktor jak dać się operować to tylko u doktora Załuckiego. |
08/04/10 13:06
Anonim 79.186.203.197
Komentarz:
Wspaniały lekarz, pod jego opieką czułam się bezpieczna, jestem trzy dni po operacji i czuję się fantastycznie. |
29/10/09 08:51
Anonim 89.229.51.145
Gorąco polecam. Jak dać się operować to tylko dr.Załuckiemu. |
Koszt: 0 zl
07/03/09 17:58
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów