Statystyki:
liczba lekarzy: 35091
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Chmiel Annopol, Gacek neurolog śląskie, Kostyrka dermatolog Szczecin, Marzęcka alergolog Szczecin, Dr.michal mielnik ortopeda śląskie Piekary Śląskie, Dr.michal mielnik ortopeda śląskie Piekary Śląskie, Witold buchman psychoterapeuta Rybnik, Sienkiewicz-adamczyk neurolog dziecięcy lubelskie Lublin, Mielcarek-kuchta, Szelążek Zgorzelec, Niewiadomy stefan neurolog dziecięcy lubelskie Lublin, Kardiolog Rzeszów podkarpackie, Urolog kujawsko-pomorskie, Chirurg ogólny Sosnowiec śląskie, Nowosielski ginekolog, Prost, Zieliński zachodniopomorskie, Wróbel ginekolog, Zieliński zachodniopomorskie
lekarz Alicja Łuczyńska-Kołodziejczak
Wizyta: publiczna
11/03/13 17:15
Anonim 89.228.157.206
Komentarz:
Lekarka w ogóle nie powinna przyjmować pacjentów bezczelna, arogancka podchochi do klienta w sposób lekceważący. Na źle dobrane leki, które powodowały szybkie przybranie na wadze stwierdziła, że mam "mniej żryć", to naprawde jakaś kpina ... Nie polecam |
Koszt: 70 zl
01/08/11 16:28
Anonim 83.12.84.186
Komentarz:
Po stracie dziecka, z badań wynikało, że mam niedoczynność tarczycy zostałam objęta kompleksowymi badaniami i leczeniem przez ponad rok. Dziś jestem w szóstym miesiącu ciąży i zarówno ja jak i mój synek czujemy się świetnie |
Wizyta: publiczna
10/05/11 12:11
Anonim 83.20.170.142
Komentarz:
Najlepsza! Od niedawna jestem jej pacjentką, jednak polecam Panią dr każdemu, tym bardziej, że w Gorzowie coraz gorzej o dobrego lekarza. |
Koszt: 80 zl
01/09/10 23:53
Anonim 83.30.13.19
Komentarz:
Pani Doktor jest super, poświęca swój czas pacjentom , świetna specialistka-polecam Panią Doktor:) |
05/05/10 17:34
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta