Statystyki:
liczba lekarzy: 35094
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Grela, Endokrynolog Wadowice małopolskie, Endokrynolog Bielsko-biała śląskie, Endokrynolog Andrychów małopolskie, Misztal Warszawa, Kromolicka mazowieckie Siedlce, Kromolicka mazowieckie Siedlce, Lotek-waćkowska mazowieckie Siedlce, Barbara czajkowska mazowieckie Siedlce, Szafranko ginekolog, Położna Bydgoszcz kujawsko-pomorskie, Wasielewska ginekolog położnik kujawsko-pomorskie Bydgoszcz, Wasielewska-bryjak ginekolog położnik kujawsko-pomorskie Bydgoszcz, Wasilewska ginekolog kujawsko-pomorskie Bydgoszcz, Zdun ginekolog, Jędrzejewski ginekolog, Warzęchowski ginekolog
dr nauk med. Szczepan Cofta
Internista, Pulmonolog
| Miejsca pracy: | |
miejscowość:
Poznań,
woj. wielkopolskie
rodzaj placówki: klinika nazwa placówki: Klinika Pulmonologii,Alergologii i Onkologii Pulmonologicznej |
adres: ul. Szamarzewskiego 84
kod pocztowy: 60-569 telefon kontaktowy: 0-61 854 92 90, 0-61 841 70 61 email: www: |
miejscowość:
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Anonim 188.33.136.199
Komentarz:
znakomity LEKARZ, FACHOWIEC, a przy tym wielki Człowiek podchodzący do pacjenta z sercem i zrozumieniem!!!! Lekarz, który będąc "przejazdem obok" potrafi wejść do domu wyleczonego już pacjenta i znaleźć kilka minut, aby sprawdzić jak się pacjent czuje!!!! Obyśmy mieli wszystkich takich Lekarzy, a nie urzędników OZ!!!! |
Koszt: 0 zl
26/02/12 04:56
Anonim 77.254.165.177
Nie zachwyca! Poprzednie komentarze są na wyrost. |
08/02/12 15:54
Anonim 213.17.201.181
Komentarz:
Super lekarz, jest do dyspozycji o każdej porze, potrafi tak pokierować pacjentem,żeby nawet najcięższa choroba stwarzała minimum stresu. Zawdzięczam Panu Doktorowi swoje życie. Polecam z całego serca. |
Wizyta: publiczna
14/10/11 15:58
Anonim 77.65.108.11
Komentarz:
POTRAFI PRZEKONAC ZE TAKIE CIEZKIE CHOROBY JAK RAK PLUC TO NIE SMIERC LECZ TYLKO CJEZKA CHOROBA KTOREJ NALERZY WYDAC WALKE A NIE CZEKAC TO CO PRZYNIESIE ZYCIE POLECAM TEGO LEKARZA WIECEJ PO ZAKONCZENIU LECZENIA.GORACO POLECAM. |
Wizyta: publiczna
22/07/11 20:11
Anonim 213.216.112.8
Komentarz:
Miałem do czynienia z wieloma lekarzami, ktorzy chcieli pomoc ale niestety nie dali rady. Aż w końcu poszukalem innego , ktorego poleciła mi znajoma z Poznania. Pan doktor Cofta od razu zabrał sie do cięzkiej pracy, robił mi osobiscie badania , wytłumaczył mi co to jest za choroba jak ona postepuje co z nia robic itd. Naprawde nic złego o nim nie mogę powiedzieć zgadzam sie z tą osoba co napisała , że to anioł :) |
08/04/11 13:12
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta