Statystyki:
liczba lekarzy: 31869
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Bunda, Szczudlik, Cieslak, alergolog, lodz, łódzkie, Kopytko, neurochirurg, Sieradz, łódzkie, Neurolog Częstochowa, Stomatolog opolskie, maciej buła, stomatolog, pomorskie, ewa buła, pomorskie, Zembrzycki, kuchno, okulista, kuchno, okulista, gamrot, Endokrynolog Toruń kujawsko-pomorskie, Pediatra Toruń kujawsko-pomorskie, Wruk, anestezjolog, Kostrzyn nad Odrą, lubuskie, Krawczyk, ginekolog położnik, Krawczyk, Szczepański, dolnośląskie, Szczepański, ginekolog, Grabowski, chirurg onkolog
lekarz Katarzyna Bielak-Szcześniak
4.7
Liczba opinii:
Anonim 78.88.63.163
Komentarz:
Lekarz rewelacyjny, wspaniały człowiek! Przerobiliśmy naprawdę wielu 'pediatrów' zapisujących antybiotyki nie podając konkretnej diagnozy...po wszystkich przejściach mamy zaufanie tylko do pani Kasi..zawsze stawiała trafne diagnozy i szybko wyprowadzała synka z choroby.POLECAM W 100% |
Wizyta: prywatna
Koszt: 100 zl
14/12/11 10:52
Anonim 62.87.186.57
Komentarz:
Lekarz godny zaufania.Nigdy nie odmawia pomocy. |
30/11/11 14:06
Anonim 62.87.185.43
Komentarz:
Wspaniała lekarka, godna polecenia, ma bardzo wiele spraw na głowie, ale zawsze znajdzie chwilę aby skonsultować chorobę dziecka. Mamy do niej 100% zaufanie!!! |
08/11/11 11:21
Anonim 83.10.110.229
Komentarz:
Miałam pecha trafić do tej pani kiedy przyjmowała w Euromedice na Prusa. Po zaordynowaniu antybiotyku nie było u dziecka poprawy. Kiedy po kilku dniach pojechałam, aby się skonsultować była bardzo niemiła i w ogóle mnie nie przyjęła. Na pewno nie poleciałbym tego lekarza. |
10/03/11 10:09
Anonim 195.64.188.30
Bardzo kompetentny lekarz! Polecam gorąco!! |
Wizyta: prywatna
Koszt: 100 zl
14/09/10 10:19
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów