Statystyki:
liczba lekarzy: 35093
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Piwońska-solska, Habib stomatolog mazowieckie Warszawa, Gołubiński urolog zachodniopomorskie Szczecin, Lukowiak kujawsko-pomorskie Mogilno, Laryngolog Rybnik śląskie, Dermatolog śląskie, Hyla, Foeller, Cholewa, Neurochirurg Świdnica dolnośląskie, Lipska, Winiarska sandulowicz, Stomatolog Radom mazowieckie, Mazurkiewicz neurolog, stomatolog lubelskie Lublin, Psychoterapeuta Lubin dolnośląskie, Ginekolog Łódź łódzkie
dr nauk med. Paweł Lis
Neurochirurg
| Miejsca pracy: | |
Skierniewice,
woj. łódzkie
rodzaj placówki: centrum medyczne nazwa placówki: Klinika Rehabilitacji Nowy Dwór |
adres: Parcela 61
kod pocztowy: 96-115 telefon kontaktowy: 46-831 44 95 email: kontakt@rehabilitacjanowydwor.com www: www.rehabilitacjanowydwor.com |
Konstancin-Jeziorna,
rodzaj placówki: szpital nazwa placówki: CKiR |
adres: Gąsiorowskiego 12/14
kod pocztowy: 05-510 telefon kontaktowy: email: www: www.ckir.pl |
woj. mazowieckie
rodzaj placówki: centrum medyczne nazwa placówki: |
adres: Al.Jerozolimskie162
kod pocztowy: telefon kontaktowy: email: www: |
rodzaj placówki: centrum medyczne nazwa placówki: Fimedica |
adres: Nowogrodzka 51
kod pocztowy: telefon kontaktowy: 665 666 728 email: fimedica@fimedica.pl www: fimedica.pl |
rodzaj placówki: szpital nazwa placówki: Szpital Grupa LUX MED |
adres: Puławska 455
kod pocztowy: 02-801 telefon kontaktowy: 22 431 20 59 email: szpital@luxmed.pl www: luxmed.pl |
woj. mazowieckie
rodzaj placówki: klinika nazwa placówki: Centrum Rehabilitacji- Klinika Lek-Med |
adres: Świetlików 3
kod pocztowy: 01-389 telefon kontaktowy: 226669595 email: rejestracja@klinikalekmed.pl www: www.klinikalekmed.pl |
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Anonim 89.67.236.241
Komentarz:
Byłam operowana przez dr.Lisa w CKR Konstancin 4miesiące temu.Mam wszczepione implanty szyi na 3 poziomach,C3-C6. Jestem bardzo zadowolona z wyniku operacji. Gorąco polecam dr.Lisa.Oddział na którym leżałam jest nowoczesny i pracuje na nim wspaniały, wykwalifikowany personel pielęgniarski.Dziękuję bardzo,gorąco polecam |
Wizyta: publiczna
16/03/13 09:53
Anonim 46.205.59.95
Komentarz:
Właściwa osoba na właściwym miejscu, to się nazywa mieć powołanie i pasję do tego co się robi. |
15/12/12 07:46
Anonim 178.42.31.149
Konkretny, kompetentny, przyjemny w obejściu, ogromna wiedza. Polecam. |
Koszt: 200 zl
06/10/12 10:31
Anonim 83.29.68.78
Komentarz:
Wspaniały ,młody, nie zmanierowany.Świetny specjalista.Byłam operowana na kręgosłup szyjny.czuję się świetnie.Bardzo dziękuję i każdemu polecam Dr.Pawła Lisa. |
Wizyta: publiczna
04/08/12 22:11
Anonim 89.68.152.28
Komentarz:
Pan Doktor może i am fach w reku ale zero powołania !!! Liczą się tylko pieniądze i nic więcej. Mam dyskopatię C5-C6. Doktor zalecał wstawienie ruchomego dysku za 27000 (ponieważ rzekomo nie jest refundowany, co jest nieprawdą!!!) albo sztywny implant na NFZ, co jest gorsze dla pacjenta. Doktor powiedział "może i Fundusz ruchomy dysk refunduje ale ja takiego na kasę chorych nie wstawię. Doktor powinien się zająć chirurgią plastyczną, wtedy przechodzili by do niego nadziani pacjenci. Specjalista dobry, duszy i człowieczeństwa szukać w nim na próżno. Przykre... |
Koszt: 300 zl
22/01/12 19:39
Podyskutuj o opinii (3)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta