Statystyki:
liczba lekarzy: 35093
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Jachowska Kołobrzeg, Winiarczyk ginekolog pomorskie Gdańsk, Kisiel laryngolog małopolskie Kraków, Hapkon ginekolog dolnośląskie Wrocław, Mielnik ginekolog mazowieckie Warszawa, Tomczak Września, Tomczakomczak Września, Tomczak, Bogucki nefrolog mazowieckie, Brzozowski Zabrze, Niemas, Gierblinski gastroenterolog mazowieckie, Imiela internista mazowieckie, MaŁek radiolog mazowieckie Warszawa, Chmura gastroenterolog, Kierzkowski pomorskie Malbork, Majcher neurolog śląskie Bytom, Bielecki gastroenterolog, Bułat-przygodzka, Chmiel gastroenterolog
dr nauk med. Marek Wieczorek
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Anonim 83.19.67.243
Komentarz:
Widać że doktor czeka juz na emeryturę. Duzo tłumaczy i opowiada ale leczenie operacyjne proponuje archaiczne. To opinia po konsulatcjach w innych województwach. A do tego nie jest taki bezinteresowny przy kierowaniu do szpitala. Nie polecam. |
Koszt: niepodany
04/10/12 09:18
Anonim 87.152.247.242
Komentarz:
Wspaniały lekarz!Polecam z czystym sumieniem! |
Wizyta: publiczna
Koszt: niepodany
30/05/12 19:10
Anonim 95.41.145.178
Komentarz:
parę lat temu korzystałam z usług pana doktora i było ok w tej chwili jest bardzo nierzeczowy a o wielu sprawach nie ma zielonego pojęcia opowiada jakieś cuda nie mające związku że sprawą szczerze odradzam szkoda kasy |
Koszt: 100 zl
08/07/11 06:09
Anonim 83.30.183.224
Komentarz:
Wzbudził moje zaufanie jak na pierwszy raz ,zobaczymy co będzie po drugiej wizycie |
Koszt: 100 zl
06/12/10 20:43
Podyskutuj o opinii (1)
Anonim 62.152.151.144
Komentarz:
Byłem dwa razy leczony przez tego lekarza. Raz ok 15 lat temu - usunięcie łękotki - wszytsko było OK. No ale niestety czas płynie i niestety Pan doktor za tym juz nie nadąża. Drugie raz bylem leczony przy okazji zerwania więzadła. Zabieg troche bardziej skomplikowany niż łękotka i tutaj niestety Pan Doktor sie nie popisał. Operacja odbyla sie z pełnym cieciem kolana zamiast artroskopii - tak to już sie od paru lat nie leczy. Do tego zastosowano metode, która miała być podobno super itp, ale niestety nie w moim wieku. efekt taki, że więzadło dalej nie jest sprawne, co potwierdziło 2 znanych prtopedów. Natomist Doktor Wieczorek uważa że wszystko jest OK |
Koszt: 50 zl
15/11/10 20:45
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta