Ranking dermatologów
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Łódź,
woj. łódzkie
rodzaj placówki: szpital nazwa placówki: szpital madurowicza |
adres: wileńska
kod pocztowy: telefon kontaktowy: email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
5.0
Liczba opinii:
Anonim 85.89.162.156
Komentarz:
Doktor odbierał mój poród w szpitalu im. Madurowicza. Budzący ogromne zaufanie, w pełni zaangażowany w sprawy pacjenta, nie bagatelizujący jego uwag i sugestii. Pan dr swoim wręcz opiekuńczym podejściem i zrozumieniem pozwolił mi pokonać strach przed drugim porodem (pierwszy zakończony CC). |
Opinia dodana: 08/02/10 16:00
Anonim 217.76.116.139
Komentarz:
bardzo serdeczny pan doktor, spędziłam 40minut na wizycie państwowej(w salve), zdecydowanie polecam, wysłuchał, zbadał piersi, dodatkowo badanie usg wykonał. Wole pana doktora od lekarki do której chodziłam do tej pory prywatnie. POLECAM |
Koszt: 0 zl
Opinia dodana: 13/01/10 18:50
Anonim 81.190.44.95
Komentarz:
Rodziłam naturalnie, aż zapadła decyzja o c.c. Pan dr wykonał zabieg :) Głupio mi, bo w czasie porodu naturalnego i przy bólach partych uderzyłam go nogą w biodro. Przepraszam. Lekarz wzbudził moje zaufanie, jak i cały zespół w Madurowiczu. Panie położne też rewelacja :) |
Opinia dodana: 16/10/09 18:49
Anonim 87.96.32.178
Komentarz:
Pan doktor odbierał mój poród. Dawno nie trafiłam na takiego miłego i kompetentnego lekarza. Przez całą noc przy mnie czuwał, wspierał mnie. Był delikatny i wyrozumiały. Zyczę wszystkim takich lekarzy. |
Opinia dodana: 24/07/09 10:54
Anonim 79.189.61.242
Komentarz:
super lekarz przy porodzie w szpitalu madurowicza zajął sie mną rewelacyjnie i przez cały czas trwania mojej akcji porodowej wykazywał zainteresowanie mną i poim bólem(który był znaczny i dawał sie weznaki)super i mimo dyżuru 24 godz na który zresztą trafiłam od początku do konca bo tyle rodziłam był super lekarzem w 100% siwtnie odebrał mój poród. |
Opinia dodana: 21/04/09 10:28
Oceń tego lekarza
Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Statystyki:
liczba lekarzy: 23091