Statystyki:
liczba lekarzy: 35093
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Filipowska śląskie Zabrze, śliwa śląskie Bytom, Skrzypek małopolskie, Alergolog małopolskie, Ortopeda Lublin, Połoński śląskie Bytom, Chmiel gastrolog mazowieckie Warszawa, Wojtyła psychiatra dolnośląskie, Piątkowska psycholog małopolskie Kraków, Chirurg plastyczny Kraków małopolskie, Łydka ortopeda śląskie Mikołów, Alergolog małopolskie, śląskie Łazy, Chmielewska neurolog, Łydka ortopeda śląskie Chorzów, Miziniak neurolog, Psychiatra Kraków małopolskie
lekarz Adam Gorczyca
kod pocztowy: 41-218 telefon kontaktowy: 032-263 00 58 email: www: |
miejscowość:
Smyków,
woj. śląskie
rodzaj placówki: gabinet nazwa placówki: |
adres: boh.monte casino 46
kod pocztowy: telefon kontaktowy: 601473493 email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Komentarz:
Witamz Czystym Sumieniem moGe polecic tego Lekarza w tamtym tyg udalam sie z corka gdyz wizyta u Pani z zawiercia To jest jeden wielkii horror;/cóż nie kazdy jest lekarzem z powoloania tak jak ten lekarz.udzielil mi wszelkich informacji dotyczacych podejrzenia u corki ,wyslal nas na badania kompleksowe(słowa Lekarza:bym czegos nie przeoczył)Podejscie do dziecka nie da sie opisac gdy dziecko zaczyna plakac nic na sile tak jak poprzedni lekarz ktory badal córke.Rodzicom Poswieca Duzo Uwagi Odpowiada na kqazde zadane pytanie a nawet wyprzedza.nie ma tu zadnej popeliny:)Pozdrawiam |
Koszt: 80 zl
06/04/13 18:58
Anonim 79.189.41.78
Komentarz:
Witam kiedys wyleczyl moje dziecko z krecza szyi i wzmozonego napiecia miesniowego niestety ze wzgledu na trudny porod dzis wychodza kolejne problemy neurologiczne jak zwykle pan doktor nas nie zawiodl jest najlepszy tu na slasku. dziekujemy za zyczliwosc i pocieche. |
Wizyta: publiczna
Koszt: niepodany
22/11/12 11:49
Anonim 31.175.113.118
Komentarz:
jest to jeden z naj lepszych lekarzy w polsce |
Wizyta: publiczna
Koszt: niepodany
25/07/12 20:37
Anonim 77.114.28.192
Komentarz:
Rewelacyjny lekarz. Potrafi wszystko wytluaczyc, jesli jest cos nie tak pocieszyc, naprawde polecam. |
Koszt: 50 zl
29/06/12 09:38
Anonim 89.76.51.137
Komentarz:
lekarz z powolania a malo takich polecam pana doktora umie sluchac pacieta ma podejscie do dzieci i jest uprzejmy.polecam tego lekarza. |
Koszt: 70 zl
26/10/11 20:16
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta