Statystyki:
liczba lekarzy: 31866
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
krochmalski, ortopeda, lodz, Psychoanalityk śląskie, Kwiecień, stomatolog, mazowieckie, Lyskov, lubuskie, Onkolog lubelskie, Psychiatra dziecięcy śląskie, Trąbka, usg, Kraków, Neurochirurg mazowieckie, Lisiecka, dermatolog, ostrów, wielkopolskie, żołnacz, neonatolog, chełm, lubelskie, orchel, gałecki, sewerynek, osteoporolog, Łódź, adamczyk, alergolog, warszawa, mazowieckie, Ginekolog położnik Cieszyn śląskie, Wachowiak, onkolog, Zielona Góra, lubuskie, Mularczyk
lekarz Tomasz Hołoszkiewicz
Androlog
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Zabrze,
woj. śląskie
rodzaj placówki: gabinet nazwa placówki: |
adres:
kod pocztowy: telefon kontaktowy: email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
21/11/10 08:54
Podyskutuj o opinii (2)
Anonim 85.198.220.143
Komentarz:
Prowadził mi całą ciąże,może jest odrobinkę szorstki w obyciu,ale mnie to nie przeszkadza,żałuję,że już nie przyjmuje w bytomiu bo do zabrza mam trochę za daleko.Hołek jest świetnym specjalistą,jest rzeczowy i nie owija w bawełne jeśli jakieś badanie nie jest konieczne to nie boi się go odradzać,w trakcie leczenia zawsze wszystko tłumaczy i odpowiadav na pytania.Każda wizyta w jego gabinecie była dla mnie fajną rozrywką,bo ma niesamowite poczucie humoru. Aleksandra |
Wizyta: publiczna
13/11/10 14:51
Podyskutuj o opinii (0)
Komentarz:
Rewelacyjny lekarz, z poczuciem humoru, szczegolnie polecam ciezarnym kobietom, dobrze prowadzi ciaze :) Warto sie wybrac naprawde:) Dzieki niemu mam dzis piekna i zdrowa corke:))) |
Wizyta: publiczna
07/09/10 14:20
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów