Statystyki:
liczba lekarzy: 31866
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
szafraniec, lublin, Żelazna, mazowieckie, balasz, stomatolog, Wrocław, dolnośląskie, krowiranda, krasoń, warszawa, mazowieckie, Jundziłł, Jundziłł, Falkowska, warszawa, mazowieckie, Szram, Kiełbasińska, Pietrzyk, Warszawa, mazowieckie, bruhl, Warszawa, mazowieckie, bromska, psychiatra, białystok, podlaskie, kajka, neurolog, białystok, podlaskie, Kardiolog Zamość, Ortopeda Wrocław dolnośląskie, bramska, psychiatra, białystok, podlaskie
Waldemar Juszkiewicz
5.0
Liczba opinii:
Anonim 188.147.27.36
Komentarz:
to był- jest świetny lekarz szkoda że już nie przyjmuje w Żarach, prowadził moje dwie ciążę i szkoda że nie było go już przy trzeciej naprawdę świetny, pomocny lekarz,zawsze wysłuchał i doradził... mam nadzieję że jeszcze wróci do Żar... |
19/03/11 19:14
Podyskutuj o opinii (0)
Anonim 188.146.162.193
Komentarz:
Również ja uważam, że to był świetny, młody lekarz, o bardzo dużych zdolnościach i wysokiej kulturze osobistej. Bardzo żałuję, że już nie przyjmuje na miejscu, pewnie miejscowe kliki go zniszczyły. Pierwszy raz spotkałam się z tak miłym, uprzejmym i pomocnym kobiecie lekarzem a do tego najwyższej klasy fachowcem. Byłam u niego 2 razy. Zainteresował się moim problemem, choć były to wizyty publiczne. Bardzo szybko mi pomógł. Jest bezinteresowny, w odróżnieniu od innych "kolegów" z Żar jest bezinteresowny, wykonuje swój zawód z pasją, jestem w 3 ciąży, więc wszystkich ich już zdążyłam poznać (łącznie z ich wymaganiami). Ten lekarz był naprawdę z powołania. Nie wiem co się z nim dzieje, ale mam nadzieję, ze wróci, aby służyć kobietom i dzieciaczkom swomi talentami. Naprawdę uderzyło mnie jego podejście do człowieka i pacjenta. Wyszedł z gabinetu, aby mi jeszcze coś ważnego doradzić. Tego już się nie spotyka obecnie. Ten lekarz był wyjątkowo zdolny, najmocniej żałuję, ze nie można już korzystać u nas z jego wiedzy i pomocy. Był bardzo przyjazny. Dziękuję, pozdrawiam |
15/12/10 10:11
Podyskutuj o opinii (0)
Anonim 83.20.81.79
Komentarz:
dzięki niemu doczekałam się dziecka o które starałam się 6 lat w tej chili ma 3 i jestem szczęśliwa mama i zona szkoda ze go już nie ma u nas w przychodni |
14/03/10 12:14
Podyskutuj o opinii (1)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów