Statystyki:
liczba lekarzy: 31869
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Bielecki, podkarpackie, potaż, usg, gdynia, pomorskie, Kordala, Łódź, łódzkie, jóźwicka, Łódź, łódzkie, Białecki, podkarpackie, Cygan, usg, Warszawa, mazowieckie, Wieczorek Artur, Bobińska, podkarpackie, Dermatolog Toruń, Pielorz, urolog, Psychiatra Toruń, chirurg onkolog, onkolog, Legnica, Chirurg onkolog Legnica, Okulista Gliwice śląskie, Piotrowski, pulmonolog, Łódź, łódzkie, haczek, Strumień, śląskie, Ortopeda Szczecin, seliga, inowrocław\, seliga, inowrocław
lek. dent. Małgorzata Cherubin
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Suwałki,
woj. podlaskie
rodzaj placówki: gabinet nazwa placówki: |
adres: Minkiewicza 9
kod pocztowy: 16-400 telefon kontaktowy: 0 87 567 73 45 email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
4.9
Liczba opinii:
Anonim 77.222.250.64
Komentarz:
Wspaniała stomatolożka. Z całą rodziną leczymy się u tej Pani. Od lat nie mieszkam już w Suwałkach a na wizyty potrafię przyjechać z końca polski . Wielokrotnie próbowałam zmienić stomatologa / znaleźć odpowiedniego w miejscu zamieszkania, ale zawsze było coś nie tak.... / bez skutecznie . Obecnie nawet nie próbuje , to oczywiste, że będę korzystała z pomocy Pani Cherubin. |
Wizyta: prywatna
Koszt: niepodany
Opinia dodana:
26/07/10 18:53
Podyskutuj o opinii (0)
Anonim 88.220.107.142
Komentarz:
bardzo miła i uprzejma Pani, wszystko robi delikatnie i bez pośpiechu, jestem zadowolona z usług Pani Małgorzaty, polecam wszystkim, zero stresu i strachu. |
Wizyta: prywatna
Koszt: 90 zl
Opinia dodana:
10/03/10 09:28
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów