Statystyki:
liczba lekarzy: 31869
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
maciej buła, stomatolog, pomorskie, ewa buła, pomorskie, Zembrzycki, kuchno, okulista, kuchno, okulista, gamrot, Endokrynolog Toruń kujawsko-pomorskie, Pediatra Toruń kujawsko-pomorskie, Wruk, anestezjolog, Kostrzyn nad Odrą, lubuskie, Krawczyk, ginekolog położnik, Krawczyk, Szczepański, dolnośląskie, Szczepański, ginekolog, Grabowski, chirurg onkolog, krybus, gamrot, Urolog Świdnica dolnośląskie, Piskorska, ortodonta, kubica, ginekolog, katowice, śląskie, Pediatra podkarpackie
dr Tomasz Bereza
Ginekolog, Ginekolog położnik
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Kraków,
woj. małopolskie
rodzaj placówki: przychodnia nazwa placówki: Przychodnia na Kozłówku |
adres:
kod pocztowy: telefon kontaktowy: email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
4.5
Liczba opinii:
Anonim 194.146.252.38
Komentarz:
korzystalam z uslug gdy przyjmował w LIM, nieprofesjonalne podejscie,mial problemy z interpretacja usg ciezarnej!wmawial ryzyko wczesniejszego porodu i namawial na kosztowne badania dodatkowe. nie polecam! |
Wizyta: prywatna
Koszt: 70 zl
06/11/11 22:05
Anonim 79.191.215.214
Komentarz:
Kompetentny i doświadczony lekarz na może podchodzi do pacjenta zbyt standardowo ale raczej polecam. |
Wizyta: prywatna
Koszt: 100 zl
23/06/11 09:27
Anonim 178.37.92.122
Komentarz:
Polecam Pana Doktora, gdyż jest fachowym lekarzem, który jest cierpliwy i sympatyczny.Prowadził moje dwie ciąże i wszystko bez zastrzeżeń co do Jego osoby.Polecam w 100% |
04/03/11 22:55
Anonim 46.134.16.220
Komentarz:
super lekarz. cierpliwy i dokładny. Prowadził mi obie ciąze. Bardzo troskliwy, usmiechniety. Gotowy pomoc o kazdej porze. chodzę do niego od kilku lat i nie zmienie go dopoki bedzie pracowal :):) |
26/01/11 18:54
Komentarz:
Jest to naprawdę świetny lekarz.On prowadzi w tym momencie moją ciąże i jestem z niego zadowolona. Jest komunikatywny i o wszystkie sprawy związane ze sprawami kobiecymi można go zapytać. Poleciłam mojej kuzynce i jest równie zadowolona-TO JEST LEKARZ Z POWOŁANIA, KTÓRY DBA O DOBRO DZIECKA I PACJENTKI Ulka220 |
07/09/10 16:57
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów