Ranking lekarzy - oceń swojego lekarza
Zyskasz dostęp do wszystkich
funkcji serwisu.
Zarejestruj się

lekarz Janusz Trojan

Chirurg ogólny, Ortopeda, Traumatolog

Miejsce pracy:
miejscowość: Warszawa, woj. mazowieckie
rodzaj placówki:
nazwa placówki: Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
adres:
Budzący zaufanie 3.3
3.3333
Godny polecenia 3.2
3.25
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.

5.0
Budzący zaufanie 5
Godny polecenia 5
194.153.119.59
Komentarz:
Jestem niezmiernie zadowolona z wizyty w przychodni na Konwiktorskiej. Pan dr rozwiał moje obawy. Zbadał cały kręgosłup, moje kolana. Jest przy tym niezwykle uprzejmy.
Wizyta: publiczna Koszt: niepodany Opinia dodana: 11/01/12 15:30
Budzący zaufanie 5
Godny polecenia 5
77.79.221.193
Komentarz:
Moje odpowiedzi zastepuja koentarz. Pierwszy raz lekarz w publicznej opiece zdrowotnej wypowiedzial sie po dokladnym obejrzeniu zdjec rtg oraz zbadaniu mnie, w sposob, ktory byl podobny do nielicznych lekarzy specjalistow roznych dziedzin, ktorzy zdolali wzbudzic moje zaufanie.
Wizyta: publiczna Koszt: niepodany Opinia dodana: 02/11/11 12:22
Kompleksowość podejścia 3
Budzący zaufanie 3
217.153.118.26
Komentarz:
Chirurg który składał moją poszarpaną rękę po wypadku (piła tarczowa). Szło dobrze dopóki nie okazało się, że podczas operacji gdzieś 'uciekło' ścięgno i.. nie zostało zszyte, co obecnie skutkuje częściową niesprawnością ręki. Być może do nastawiania złamanych gnatów jest ok, do mikrochirurgii ręki - nie tak bardzo...
Wizyta: publiczna Koszt: niepodany Opinia dodana: 10/06/11 13:37
Kompleksowość podejścia 1
Budzący zaufanie 1
89.75.189.243
Komentarz:
Dotarłem do doktora z ostrą rwą kulszową, której towarzyszył ból uniemożliwiający chodzenie i siedzenie. Usłyszałem, że na tak silne bóle powinienem brać Apap i nosić pas lędźwiowy do pracy. Następnego dnia pojechałem do szpitala, gdzie okazało się, że mam dwupoziomową dyskopatię kręgosłupa L-K i należało mi podać jak najszybciej zastrzyk przeciwzapalny i przeciwbólowy oraz zrobić rezonans magnetyczny. Do tego dwa tygodnie zwolnienia. Wizyta u tego lekarza była stratą czasu, gdyż w niczym mi nie pomógł. Rozumiem, że ortopeda to nie neurochirurg, ale może przecież zalecić zastrzyk łagodzący silne bóle i skierować na rezonans.
Wizyta: prywatna Koszt: 120 zl Opinia dodana: 16/03/11 12:16
Kompleksowość podejścia 1
Budzący zaufanie 1
77.112.151.57
Komentarz:
Nie będę oceniał wyglądu, interesuje mnie skutecznośc i jakość porady za wyasygnowane pieniądze. Była zerowa. Pana dr interesowało tylko to gdzie jestem zatrudniony. "Gdzie pan pracuje" to było czterokrotnie, natrętnie, zadawane pytanie. Widząc, że unikam odpowiedzi, był nieustępliwy. W konsekwencji otrzymałem kartkę z namiarem na ordynatora oddziału ortopedycznego w Szpitalu celem umówienia prywatnej wizyty /250 zł/, który wskaże mi prawidłową rehabilitację. I w ten sposób dr. Trojan wziął pieniądze za nic, przerosła go wiedza jaką powinien posiadać, pokazał swoją niekompetencję i jednocześnie stawia w niezbyt dobrym świetle Pana ordynatora oddziału szpitalnego /nazwisko i adres oraz szpital pozostawiam do własnej wiadomości nie chcąc krzywdzić być może, nieświadomego w/w praktyk dr. Trojana, Pana ordynatora/. Mam nadzieje, że kierownictwo zatrudniające w/w doktora, zrewiduje swoje zasoby kadrowe co napewno wpłynie na wiarygodność S-ni Rentgenologów w W-wie ul KEN nr.19 I jeszcze jedno, szczytem beszczelności była, na zakończenie wizyty porada, abym kupił sobie apap co złgodzi mi ból kręgosłupa. Koszmar!
Wizyta: prywatna Koszt: niepodany Opinia dodana: 12/03/11 13:37
Podyskutuj o opinii (0)

Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.