Statystyki:
liczba lekarzy: 32069
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
szady, leszniewska, Toruń, kujawsko-pomorskie, pawlak, torakochirurg, poznań, wielkopolskie, Jasińska, okulista, śląskie, Raczkowska-Moszczeńska, kardiolog, Marki, bielsk-biała, śląskie, strzelecki, ginekolog, czestochowa, śląskie, Dermatolog Zamość lubelskie, Dermatolog dziecięcy Zamość lubelskie, dubas, płock, mazowieckie, Ginekolog Warszawa mazowieckie, Kwiatkowski, urolog, gdansk, pomorskie, Okulista dziecięcy Zamość lubelskie, Okulista dziecięcy Tomaszów lubelski lubelskie, Neurolog Międzyrzecz lubuskie, olszewski, wschowa, Bodzek, ginekolog, Bytom, śląskie
lekarz Janusz Trojan
Chirurg ogólny, Ortopeda, Traumatolog
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Warszawa,
woj. mazowieckie
rodzaj placówki: nazwa placówki: Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów |
adres:
kod pocztowy: telefon kontaktowy: email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
3.7
Liczba opinii:
Anonim 194.153.119.59
Komentarz:
Jestem niezmiernie zadowolona z wizyty w przychodni na Konwiktorskiej. Pan dr rozwiał moje obawy. Zbadał cały kręgosłup, moje kolana. Jest przy tym niezwykle uprzejmy. |
11/01/12 15:30
Anonim 77.79.221.193
Komentarz:
Moje odpowiedzi zastepuja koentarz. Pierwszy raz lekarz w publicznej opiece zdrowotnej wypowiedzial sie po dokladnym obejrzeniu zdjec rtg oraz zbadaniu mnie, w sposob, ktory byl podobny do nielicznych lekarzy specjalistow roznych dziedzin, ktorzy zdolali wzbudzic moje zaufanie. |
02/11/11 12:22
Anonim 217.153.118.26
Komentarz:
Chirurg który składał moją poszarpaną rękę po wypadku (piła tarczowa). Szło dobrze dopóki nie okazało się, że podczas operacji gdzieś 'uciekło' ścięgno i.. nie zostało zszyte, co obecnie skutkuje częściową niesprawnością ręki. Być może do nastawiania złamanych gnatów jest ok, do mikrochirurgii ręki - nie tak bardzo... |
10/06/11 13:37
Anonim 89.75.189.243
Komentarz:
Dotarłem do doktora z ostrą rwą kulszową, której towarzyszył ból uniemożliwiający chodzenie i siedzenie. Usłyszałem, że na tak silne bóle powinienem brać Apap i nosić pas lędźwiowy do pracy. Następnego dnia pojechałem do szpitala, gdzie okazało się, że mam dwupoziomową dyskopatię kręgosłupa L-K i należało mi podać jak najszybciej zastrzyk przeciwzapalny i przeciwbólowy oraz zrobić rezonans magnetyczny. Do tego dwa tygodnie zwolnienia. Wizyta u tego lekarza była stratą czasu, gdyż w niczym mi nie pomógł. Rozumiem, że ortopeda to nie neurochirurg, ale może przecież zalecić zastrzyk łagodzący silne bóle i skierować na rezonans. |
Wizyta: prywatna
Koszt: 120 zl
16/03/11 12:16
Anonim 77.112.151.57
Komentarz:
Nie będę oceniał wyglądu, interesuje mnie skutecznośc i jakość porady za wyasygnowane pieniądze. Była zerowa. Pana dr interesowało tylko to gdzie jestem zatrudniony. "Gdzie pan pracuje" to było czterokrotnie, natrętnie, zadawane pytanie. Widząc, że unikam odpowiedzi, był nieustępliwy. W konsekwencji otrzymałem kartkę z namiarem na ordynatora oddziału ortopedycznego w Szpitalu celem umówienia prywatnej wizyty /250 zł/, który wskaże mi prawidłową rehabilitację. I w ten sposób dr. Trojan wziął pieniądze za nic, przerosła go wiedza jaką powinien posiadać, pokazał swoją niekompetencję i jednocześnie stawia w niezbyt dobrym świetle Pana ordynatora oddziału szpitalnego /nazwisko i adres oraz szpital pozostawiam do własnej wiadomości nie chcąc krzywdzić być może, nieświadomego w/w praktyk dr. Trojana, Pana ordynatora/. Mam nadzieje, że kierownictwo zatrudniające w/w doktora, zrewiduje swoje zasoby kadrowe co napewno wpłynie na wiarygodność S-ni Rentgenologów w W-wie ul KEN nr.19 I jeszcze jedno, szczytem beszczelności była, na zakończenie wizyty porada, abym kupił sobie apap co złgodzi mi ból kręgosłupa. Koszmar! |
Wizyta: prywatna
12/03/11 13:37
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów