Statystyki:
liczba lekarzy: 31822
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Alergolog Katowice śląskie, Alergolog śląskie, maguza, ŚWIRGOŃ, stomatolog, Kęty, małopolskie, bryndal, stomatolog, torun, otręba, stomatolog, Kowalewo Pomorskie, Sterańczak, chirurg stomatolog, Racibórz, śląskie, Szymański, urolog, kujawsko-pomorskie, maksoń, Mielec, klar, Mielec, Mielec, andrzej marchel, Warszawa, mazowieckie, anna kamińska, Warszawa, mazowieckie, michalski, małopolskie, piwowarczyk, Darasz
lekarz Aleksandra Wierzbicka
Lekarz rodzinny, Neurolog dziecięcy, Pediatra
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Świebodzin,
woj. lubuskie
rodzaj placówki: przychodnia nazwa placówki: PPH "POSTĘP" SA NZOZ Zakład Usług Medycznych |
adres: ul. Strzelecka 1
kod pocztowy: 66-200 telefon kontaktowy: 068/475 60 11 email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
2.6
Liczba opinii:
Anonim 83.21.88.60
Komentarz:
dziwna ta Pani doktor, najpierw powiedziałam wszystko o dziecku, a później ona powtórzyła do mnie to samo i na tym się skonczyło |
Wizyta: prywatna
Koszt: 100 zl
14/01/12 15:28
Anonim 213.25.16.30
Komentarz:
Nie polecam!!! Szkoda słów. Zmieniam lekarza rodzinnego, ponieważ pani doktor jest niekompetentna, apatyczna,sarkastyczna.Nie pomaga, wręcz szkodzi pacjentom. Moja wizyta u niej to istny skecz kabaretowy. Jest wielu dobrych lekarzy w Świebodzinie, którzy poważnie podchodzą do sprawy. Pozdrawiam |
06/07/11 09:10
Anonim 188.47.129.124
Komentarz:
zdecydowanie odradzam ! doprowadziła moją siostrę do śmierci własnym lenistwem i nieodpowiedzialnością a dodam że to była sprawa neurologiczna ! więc z niej taki neurolog dziecięcy jak ze mnie baletnica ! najgorsza baba jaką spotkałam, niesympatyczna i opryskliwa. Powinna pracować w zakładzie karnym jako kat ! |
20/03/11 13:18
Anonim 95.48.101.210
Komentarz:
Zdecydowanie nie polecam. Antypatyczna, z humorami. Leczenie na tzw. "nosa', który niestety zawodzi, a przecież chodzi o zdrowie dzieci. Nie warto ryzykować. |
Wizyta: prywatna
22/10/10 10:24
Anonim 78.8.84.171
Komentarz:
zdecydowanie odradzam. przychodząc na wizytę sama szukam przyczyny choroby, podsuwam możliwości badań. pani doktor z ociąganiem wypisuje skierowania, jednak później przypisuje sobie pomysły " to mogło być przyczyną". dziecko zapisane do niej, jednak od jakiegos czasu leczone prywatnie u innych lekarzy, u których dostaje inne leki a nie jak u pani doktor ( całay czas to samo) |
04/05/10 07:54
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów