Statystyki:
liczba lekarzy: 35091
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Chirurg onkolog Poznań wielkopolskie, psychiatra, psychoanalityk, psycholog, psychoterapeuta śląskie, Adamczyk-bąk gastroenterolog opolskie Nysa, Markiewicz laryngolog małopolskie, Redkiewicz, Markiewicz małopolskie Kraków, Szadurski małopolskie Krakow, Gieldon kujawsko-pomorskie Toruń, Jakub szadurski małopolskie Krakow, Michalak chirurg naczyniowy wielkopolskie Poznań, Andrzej wojtys małopolskie Krakow, Idzik neurochirurg śląskie, Pulmonolog Mińsk mazowiecki mazowieckie
Witold Szabłowski
| Miejsca pracy: | |
miejscowość:
Zduńska Wola,
woj. łódzkie
rodzaj placówki: centrum medyczne nazwa placówki: |
adres:
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Anonim 83.7.19.139
Komentarz:
oj po trzech ostatnich komentarzach widzę, że zazdrośni koledzy branży nie śpią, tylko czuwają i zupełnie niesłusznie psują reputację doktorowi, który powinien być wzorem dla wszystkich lekarzy! A najgorszych chamstwem jest posądzanie go o to, że zależy mu tylko na prywatnych wizytach. Powiem szczerze - sama próbowałam dać, ale lekarz nie wziął i jeszcze mnie pokrzyczał! Dziękuję Panie doktorze za uratowanie życia i za to, że chodzę. A.M.:) |
22/01/13 21:55
Anonim 94.40.122.130
Komentarz:
Według mnie lekarz ten jest niekompetentny. |
20/01/13 14:57
Anonim 46.45.87.75
Komentarz:
Witam zdecydowanie nie polecam tego lekarza. moje leczenie przebiegalo dosc dlugo i bylo jak sie okazalo zbyt skomplikowane dla pana Szablowskiego. doznalem kontuzji, skrecenia stawu kolanowego ( zerwane wiazadla przednie i uszkodzona lakotka). przeprowadzono u mnie rekonstrukcje i usuniecie resztki lakotki. Po operacji zaczely sie problemy, kolano zaczelo ropiec okazalo sie ze zarazono mnie bakteria gronkowcem, pobjeto bledne i bezskuteczne leczeni.w sumie lekaz ten zrobil mi 4 artroskopie i tak uszkodzil kolano ze jest ono w gorszym stanie niz odrazu po kontuzji. Ponadto kontakt z lekarzem jest tragiczny no chyba ze na kolejnych prywatnych wizytach za pieniadze. Nie polecam nikomu tego lekarza!!!!! |
Wizyta: prywatna
Koszt: 70 zl
18/01/13 23:30
Anonim 37.128.120.146
Zdecydowanie nie polecam!!!!! Utrata zdrowia!!!! |
09/01/13 14:20
Komentarz:
Profesjonalizm, kompetencja, uprzejmość i podmiotowe podejście do pacjenta to wizytówka Pana Doktora. Moje schorzenie nie należało do typowych schorzeń - wada wrodzona palucha stopy utrudniająca funkcjonowanie. Diagnoza innych lekarzy - amputacja na któą byłam gotowa się zgodzić z uwagi na niesamowity ból. Na szczęście gdy byłam gotowa do operacji ten inny lekarz był nieobecny i ordynator Gościmski w szpitalu w Sieradzu przydzielił mi Pana Doktora Szabłowskiego brylancik wśród lekarzy ortopedów w szpitalu sieradzkim łącznie z Panią doktor Forczmańską. Defekt palucha został naprawiony bez amputacji i po pół roku biegam niczym sarna a przed operacją chodzenie w skarpetce sprawiało mi ból . Wracam do pracy i jestem baaaaaaaaaaaaardzo wdzięczna Panu doktorowi Szabłowskiemu i Pani doktor Forczmańskiej. Chylę nisko czoło przed nimi i polecam. |
17/10/12 11:24
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta