Statystyki:
liczba lekarzy: 31822
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Sterańczak, chirurg stomatolog, Racibórz, śląskie, Szymański, urolog, kujawsko-pomorskie, maksoń, Mielec, klar, Mielec, Mielec, andrzej marchel, Warszawa, mazowieckie, anna kamińska, Warszawa, mazowieckie, michalski, małopolskie, piwowarczyk, Darasz, Lachowicz, Lechowicz, rudzinska, wegrzynowska, stawinoga, Dermatolog Warszawa
Sławomir Koch
Ginekolog
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Toruń,
woj. kujawsko-pomorskie
rodzaj placówki: nazwa placówki: |
adres: kosynierów kościuszkowskich 8
kod pocztowy: telefon kontaktowy: email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
4.0
Liczba opinii:
Anonim 83.25.41.44
Komentarz:
Nigdy więcej nie dam mu na sobie zarobić...Być miłym i sympatycznym nie wystarczy!!!!!!!! |
Koszt: 150 zl
01/02/12 17:12
Anonim 31.61.128.255
Komentarz:
moze i dobry.poszlam do niego z nadzieja ze uda mi sie zajsc w ciaze-jestem trudnym przypadkiem po martwej ciazy i kolejnej ciazy pozamacicznej- kazal porobic badania,nie ustalil kolejnej wizyty tylko kazal przyniesc jak najszybciej wyniki wiec ekspresowo zrobilam i sie wprosilam do gabinetu- wyniki owych badan obejrzal pobierznie z komentarzem ze wszystko ok,kazal przyjsc w okreslony dzien na obserwacje pecherzyka i mnie nie przyjal,kazal mi esemesem do niego potwierdzic dzien przybycia na obserwacje-to mi odpisal ze sie nie wyrobi!!!co to za lekarz z ktorym mam sie bawic w wysylanie sms???wyniku cytologi nie znam do dzis a robilam ja 8 miesiecy temu!jak po wynik poszlam i poprosilam klientki zeby mnie wpuscily to sie okazalo ze on tego wyniku nie ma nie mozna sie dodzwonic zeby utalic termin.ja sie zawiodlam na nim,mozliwe ze sie przestaszyl mojego problemu...do tego usg ma stare jak z epoki kamienia:(to tak na marginesie dodam. |
Koszt: 150 zl
25/07/11 10:31
Komentarz:
Cokolwiek dobrego bym napisał nie odda to trudu i poświęcenia doktora dla mojej żony. Jestem pod wrażeniem, bo nasłuchałem się niejednego o lekarzach. Kłopot z dodzwonieniem się,ale nie był to problem istotny.Mam cudownego dzieciaka po 5-ciu latach krążenia po lekarzach. Tu wystarczyło kilka miesięcy |
Koszt: 100 zl
05/02/11 21:37
Anonim 158.75.38.5
Komentarz:
wspaniały oddany jedyny taki!!!!kompetentny ,uprzejmy,zawsze znajdzie czas dla potrzebujacej pacjentki. |
Koszt: niepodany
04/03/10 02:09
Anonim 83.8.96.87
miły,sympatyczny godny zaufania polecam |
Koszt: niepodany
26/02/10 21:58
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów