Statystyki:
liczba lekarzy: 31869
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Pielorz, urolog, Psychiatra Toruń, chirurg onkolog, onkolog, Legnica, Chirurg onkolog Legnica, Okulista Gliwice śląskie, Piotrowski, pulmonolog, Łódź, łódzkie, haczek, Strumień, śląskie, Ortopeda Szczecin, seliga, inowrocław\, seliga, inowrocław, Betlej, neurochirurg, cybulski, Bęben-Cybulska, Bęben, adaszek, syguda
Jadwiga Pasikowska
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Inowrocław,
woj. kujawsko-pomorskie
rodzaj placówki: szpital nazwa placówki: |
adres:
kod pocztowy: 88-100 telefon kontaktowy: email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
4.9
Liczba opinii:
Anonim 188.33.198.69
Komentarz:
do Pani doktor chodzę ze swoim synkiem 3 lata.To zaszczyt mieć tak wspaniałego lekarza zawsze mila,uprzejma,pełna miłości i poświęcenia dla dzieci.prawdziwy lekarz z powołania.Duzy szacunek dla Pani doktor.Pozdrawiamy.Marzena Paciorek z Patrykiem. |
Koszt: 80 zl
07/12/11 13:43
Anonim 80.53.70.130
Komentarz:
Miła, uprzejma i kompetentna.Przyjęła nas z chorym dzieckiem mimo soboty. Przy okazji badania sprawdziła stan zdrowia całego dziecka interesując się sprawami , z którymi nie przyszliśmy. |
Koszt: 70 zl
28/02/11 11:15
Anonim 85.134.154.172
Komentarz:
PANI DOKTOR NAJLEPSZA JAKĄ ZNAM!!! TAK JAK JUŻ KTOŚ WCZEŚNIEJ NAPISAŁ - ODPOWIEDNIA OSOBA NA ODPOWIEDNIM MIEJSCU!!! LEKARZ Z POWOŁANIA A NIE Z OBOWIĄZKU!!! POZDRAWIAMY SERDECZNIE PANIĄ DOKTOR - ZUZIA Z MAMĄ |
06/02/11 12:47
Anonim 83.8.74.235
Komentarz:
Fantastyczny człowiek i SPECJALISTA. Ufam jej. Jest kompetentna i ma charyzmę. Uważnie słucha, dba o małych pacjentów, każdy z nich jest dla niej bardzo ważny. Działa szybko i skutecznie. Najlepsza lekarka, która leczyła moje dzieci. Polecam!!! |
Wizyta: publiczna
14/03/10 12:43
Anonim 83.8.171.14
Komentarz:
Pani Jadwiga Pasikowska jest cudowną lekarką.Pełną poświęcenia dla swoich małych pacjentów (można zawsze się z Panią doktor skwoich małych pacjentów (można zawsze się z Panią doktor skontaktować w razie jakiegokolwiek problemu lub wątpliwości), bardzo miła i kompetentna. Zawsze trafna diagnoza i bardzo dobrze dobrane leki. Korzystaliśmy z wizyt publicznych i prywatnych i zawsze Pani doktor tak samo się przykładała do badania<z taką samą precyzją i poświęceniem czasu>. Polecamy jako rodzice takiego pdiatrę jaką jest Pani Pasikowska. ontaktować w razie jakiegokolwiek problemu lub wątpliwości), bardzo miła i kompetentna. Zawsze trafna diagnoza i bardzo dobrze dobrane leki. Korzystaliśmy z wizyt publicznych i prywatnych i zawsze Pani doktor tak samo się przykładała do badania<z taką samą precyzją i poświęceniem czasu>. Polecamy jako rodzice takiego pdiatrę jaką jest Pani Pasikowska. |
Wizyta: publiczna
06/03/10 23:13
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów