Statystyki:
liczba lekarzy: 35093
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Krawczyk psychiatra, łoś, Falis, Psychiatra Dąbrowa górnicza śląskie, Myszkowska, lekarz sportowy śląskie Dabrowaq gornicza, Logopeda dziecięcy Dąbrowa górnicza śląskie, Flebolog wielkopolskie, Neurolog Poznań wielkopolskie, Bereżnicki opolskie Nysa, Ignyś, ginekolog, ginekolog położnik łódzkie Łódź, Jacek losy masażysta, Gastrolog dziecięcy Poznań wielkopolskie, Berieznicki ortopeda
dr Piotr Drela
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Anonim 109.74.97.82
Komentarz:
Bardzo dobry lekarz. Spokojnie można polecić. Tylko bardzo ciężko się do niego dostać. Leczy mnie już od kilkunastu lat i od paru lat wada wzroku się nie pogarsza. |
Koszt: 50 zl
19/03/12 01:25
Anonim 83.20.139.164
Komentarz:
JEST TO ŚWIETNY LEKARZ!!!PONIEWAŻ JEST KOMPETENTNY I UMIE WYTŁUMACZY W MAŁO BOLESNY SPOSÓB CHROBE !! |
Koszt: 50 zl
10/12/11 19:13
Anonim 95.51.234.58
Komentarz:
Lekarz i owszem uprzejmy, aczkolwiek nadający się do podstawowych chorób oczu. Mój przypadek, który 2 poprzednich dr rozpoznało tak samo skwitował zdaniem ,,nie wiem co to jest...". Cały czas mylił, które z moich oczu ma jaką wadę...!!! Lekarz nadający się do ,,obsługi" podstawowych schorzeń, aczkolwiek należy się zastanowić, czy warto za to płacić 100 zł... Do udania się do niego skusiły mnie opinie na forach... Okazały się niestety mylne... |
28/07/11 07:56
Anonim 178.37.224.193
Komentarz:
polecam , szczególnie mamom maluchów z niedrożnym kanalikiem łzowym, mojemu synkowi pół roku ropiało oczko, krople, masaże polecone przez innego okulistę i co? NIC!!!! Już mieliśmy umówiony zabieg na oddziale w szpitalu i koleżanka poleciła P. Drelę... jedna wizyta u P. Dreli podczas której zrobił synowi masaż wystarczyła, żeby raz na zawsze problem zniknął, dlatego serdecznie polecam, uniknęłam pełnej narkozy, strachu i bólu dziecka. |
23/05/11 15:16
Anonim 79.189.103.4
Komentarz:
Jest super warto wydać te pieniadze na ta wizytę. |
04/05/11 14:25
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta