Statystyki:
liczba lekarzy: 24593
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Grzegorzek, kloczkowski, łódzkie, rakus, Sieradz, łódzkie, Wójtowicz, internista, Kraków, małopolskie, Jezierska, Ciężkowice, małopolskie, alergolog, zielinski tomasz, ginekolog położnik, śląskie, Kubicka, ziemianski, kosmowska, Gliwice, trybalska, Gliwice, omilian, Gliwice, omilian, chirurg ogólny, Gliwice, kozowicz, pediatra, śląskie, Ortopeda Oława dolnośląskie, bijata, pediatra, śląskie, Gromkowska, karidiolog dziecięcy, Wrocław, dolnośląskie, Kozłowski, laryngolog, Łódź, łódzkie, Konopielko, Przybył, łódzkie
dr nauk med. Katarzyna Przybyszewska
Gastroenterolog, Gastroenterolog dziecięcy, Gastrolog, Gastrolog dziecięcy, Pediatra
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Kraków,
woj. małopolskie
rodzaj placówki: szpital nazwa placówki: WSSD im. św. Ludwika |
adres: ul. Strzelecka 2
kod pocztowy: telefon kontaktowy: 691 739 734 email: www: www.gastrologdzieciecy.krakow.pl |
Średnia ocena użytkowników:
4.2
Liczba opinii:
Anonim 83.18.177.186
jeden z lepszych lekarzy , doradzi wytłumaczy porozmawia :) |
04/07/10 14:03
Anonim 89.78.228.15
Komentarz:
Przede wszystkim - kompetentna - umie znaleźć problem i wskazać skuteczne leczenie, na dodatek antybiotyki podaje tylko kiedy to niezbędne, a nie z byle powodu. Dokładnie wypytuje o objawy zanim poda diagnozę. Znam ją od kilkunastu lat, leczy moją starszą córkę od niemowlęctwa i była jedynym lekarzem, który na alergię na mleko zalecał restrykcyjną dietę eliminacyjną, a nie tony leków odczulających...Przez te lata przerobiłam wiele chorób u mojego dziecka i wiem, że to lekarka godna zaufania...zresztą druga córeczka też jest jej pacjentką:-) I jeszcze jedno - potrafi działać uspokajająco na panikującą mamę - wiem to z autopsji:-) |
14/04/10 22:57
Anonim 89.74.9.136
Komentarz:
Najbardziej kompetentny lekarz z jakim miałam do czynienia. Pomogła moim dzieciom w naprawdę poważnych chorobach a nie "małym katarze". |
14/04/10 21:15
Anonim 83.29.255.246
Komentarz:
po prostu straszna, nie komunikatywna, wyniosla, sprawiajaca wrazenie znudzonej i nieobecnej. |
08/03/10 23:31
Anonim 212.244.150.190
Komentarz:
Wczoraj byliśmy u Pani doktor Przybyszewskiej. Jest bardzo konkretna i miła (nasz 3 letni synek po wizycie powiedział -"Fajna ta Pani doktor" )Najważniejsze, że nie musieliśmy długo czekać na wizytę. Bardzo bym chciała aby diagnoza się potwierdziła ale na to musimy jeszcze troszkę poczekać. Pozdrawiamy Panią doktor serdecznie. Troszkę uspokojona i troszkę przewrażliwiona mama :) |
Wizyta: prywatna
11/02/10 07:50
Anonim 83.9.136.251
Komentarz:
pani doktor jest bardzo uprzejma, dokładnie wypytuje o wszystkie objawy. zwraca też uwage na inne choroby. bardzo pomogła mojemu synkowi ;) |
28/10/09 19:52
Oceń tego lekarza
Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów