Statystyki:
liczba lekarzy: 24593
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Wójtowicz, internista, Kraków, małopolskie, Jezierska, Ciężkowice, małopolskie, alergolog, zielinski tomasz, ginekolog położnik, śląskie, Kubicka, ziemianski, kosmowska, Gliwice, trybalska, Gliwice, omilian, Gliwice, omilian, chirurg ogólny, Gliwice, kozowicz, pediatra, śląskie, Ortopeda Oława dolnośląskie, bijata, pediatra, śląskie, Gromkowska, karidiolog dziecięcy, Wrocław, dolnośląskie, Kozłowski, laryngolog, Łódź, łódzkie, Konopielko, Przybył, łódzkie, Szybiński, ortopeda, Wrocław, dolnośląskie, Szybiński, ortopeda, Oława, dolnośląskie, Bobkiewicz, Piła, wielkopolskie
lekarz Jacek Bartnik
Laryngolog
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Kraków,
woj. małopolskie
rodzaj placówki: przychodnia nazwa placówki: Klinika Krakowska |
adres:
kod pocztowy: telefon kontaktowy: email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
5.0
Liczba opinii:
Anonim 91.90.180.10
Komentarz:
Świetny lekarz. Sympatyczny z dobrym podejściem do pacjenta. Byłam u niego w przychodni dla niedosłyszących, z dzieckiem. Potraktował nas bardzo dobrze, jestem bardzo zadowolona. Wcześniej byłam u innej lekarki, która nic nie wykryła, a okazało się, że dziecko niedosłyszy z powodu bardzo dużych zmian spowodowanych chorobą.Polecam tego lekarza. |
Wizyta: publiczna
Koszt: niepodany
Opinia dodana:
11/03/10 13:24
Podyskutuj o opinii (0)
Anonim 77.254.156.19
Komentarz:
Wspaniały lekarz, nie tylko świetny fachowiec (z bardzo dobrą opinią u pacjentów), ale też lekarz z powołania, dyspozycyjny,który nigdy się nie spieszy (nawet gdy to wizyta domowa w sobotę w południe). Świetnie potrafi ocenić stan chorego, gdy polecił wstrzymać się z podaniem antybiotyku, zawsze okazywało się, że miał rację. Dodatkowe osoby podsunięte "przy okazji" gratis.. |
Wizyta: prywatna
Koszt: niepodany
Opinia dodana:
15/12/09 13:51
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza
Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów