Statystyki:
liczba lekarzy: 31822
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
ŚWIRGOŃ, stomatolog, Kęty, małopolskie, bryndal, stomatolog, torun, otręba, stomatolog, Kowalewo Pomorskie, Sterańczak, chirurg stomatolog, Racibórz, śląskie, Szymański, urolog, kujawsko-pomorskie, maksoń, Mielec, klar, Mielec, Mielec, andrzej marchel, Warszawa, mazowieckie, anna kamińska, Warszawa, mazowieckie, michalski, małopolskie, piwowarczyk, Darasz, Lachowicz, Lechowicz, rudzinska
lekarz Anna Witucka-Tuzimek
Neurolog dziecięcy
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Radom,
woj. mazowieckie
rodzaj placówki: szpital nazwa placówki: |
adres:
kod pocztowy: telefon kontaktowy: email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
3.9
Liczba opinii:
Anonim 109.243.46.40
Komentarz:
Bardzo Miła Sympatyczna Najlepsza jaka Miałem..;D Lubi Dzieci Jest Bardzo Bardzo Miła Ja chorowałem na paraliż nerwu twarzy pomogła mi sie wyleczyć..;] |
15/11/11 09:34
Anonim 46.205.16.35
Komentarz:
chodzę do niej z dzieckiem od lat i jestem zadowolona |
Wizyta: prywatna
Koszt: 5 zl
27/08/11 17:25
Anonim 79.185.124.49
Komentarz:
wizyta prywatna (wiadomo, ża nie za małą kasę)po wyjaśnieniu o co chodzi i co się u dziecka dzieje pani dr nie widzi za bardzo nic złego . za ok miesiąc dziecko po napadzie silnych dreszczy ląduje w szpitalu po tygodniu pani dr oświadcza na korytarzu że to padaczka i do widzenia!!! |
19/07/11 20:27
Podyskutuj o opinii (1)
Anonim 195.116.198.203
Komentarz:
Strasznie się zawiodłam na p.dr.Zbagatelizowała napady padaczki,mówiłam że w ciągu tygodnia bardzo wzrosła liczba napadów a p.dr.wydała tylko skierowanie na tomografie(gdzie z ulicy się czeka)i receptę na kepre(gdzie w aptece też się czeka.A na drugi dzień bez pytania zostaliśmy przyjęci do instytutu do kliniki neurologi dzieci w warszawie bez skierowania bo dziecko było w trakcie napadów.Tu dopiero dowiedziałam się że z tak dużą ilością napadów mogło dojść do obrzęku mózgu.w instytucie jak tylko zobaczyli jak wygląda sytuacja od razu podawali dożylne leki. a p.dr.dzień wcześniej puściła nas.Szczerze myślę o sprawie sądowej.Bo nas zostawiła,zamiast kiedy widziała jak wygląda napad i mówiłam ile ich jest zadziałać tzn.odprowadzić nas na oddział do szpitala. |
11/06/11 08:49
Podyskutuj o opinii (2)
Anonim 85.112.203.82
Komentarz:
Lekarz przypisała lek o mało nie doprowadziła do ślepoty pacjenta w wieku 18 lat, nic nie zrobiła z problemem z powodu swojej zupełnej niewiedzy, przestrzegam wszystkich przed wizytą u tego lekarza.Takich ludzi trzeba zamykać. |
02/05/11 21:44
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów