Statystyki:
liczba lekarzy: 31866
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Karcz, internista, Warszawa, mazowieckie, plonka-poltorak, rzeszow, podkarpackie, Makowska, stomatolog, łódzkie, piskozub tomasz, Namysłów, opolskie, lipski, ginekolog, Bielsko-Biała, śląskie, wolnikowska, bydgoszcz, kurzawski, chirurg ogólny, Zgorzelec, dolnośląskie, głąb jan, namysłów, opolskie, Psychiatra Bydgoszcz kujawsko-pomorskie, Chirurg urazowy Częstochowa śląskie, michalik, chirurg naczyniowy, wejherowo, pomorskie, Pediatra Mosina wielkopolskie, Nosek, Częstochowa, Kondera, chirurg naczyniowy, Gdynia, pomorskie, Urolog kujawsko-pomorskie, Ginekolog Łódź łódzkie, Nawrotek, nefrolog dziecięcy, Kraków, małopolskie
lek. dent. Michal Krasowski
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Poznań,
woj. wielkopolskie
rodzaj placówki: gabinet nazwa placówki: gabinet stomatologiczny |
adres: św szczepana 20
01/06/11 21:31
Podyskutuj o opinii (1)
Anonim 79.162.11.236
Komentarz:
Polecam! Jeden z najlepszych lekarzy w Poznaniu. Widać, że zna się na swojej pracy. Zawsze wizyta u dentysty kojarzyła mi się z bólem i ogromnym stresem, ale po pierwszej wizycie w gabinecie p. Krasowskiego zmieniłam zdaniem. Cena usług być może wydaje się wysoka, ale warto taką zapłacić i mieć rewelacyjnie zrobione ząbki. |
Koszt: 120 zl
01/03/11 18:25
Anonim 95.40.190.39
Komentarz:
Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Najnowsze techniki i wyposażenie. Super atmosfera. |
Koszt: 80 zl
06/12/10 15:08
Anonim 85.221.156.190
Komentarz:
Świetny fachowiec. Wizyta u Pana Michała to przyjemność, także dla tych, którzy do tej pory bali się dentysty. Doskonale wyposażony gabinet, dogodne godziny przyjęć. Pan Doktor to pierwszorzędny profesjonalista. Polecam! T.Kaczmarek |
Koszt: 100 zl
23/06/10 00:25
Anonim 77.255.155.197
Komentarz:
nareszcie trafiłam dobrze,jeszcze niedawno to był horror iść do dentysty.Teraz idę bez stresu,jestem zadowolona i wdzięczna Panu Michałowi,polecam |
Koszt: 150 zl
14/03/10 22:43
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów