Statystyki:
liczba lekarzy: 31869
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Krasicki, Warszawa, Ortopeda Łódź łódzkie, olejniczak marek, Warszawa, mazowieckie, olejniczak marek, Nowak, chirurg naczyniowy, poznań, wielkopolskie, Proktolog Warszawa mazowieckie, Mazur, Zawiercie, śląskie, nowak, Poznań, wielkopolskie, Bednarczyk, tudaj, zachodniopomorskie, Dariusz duliba, Dietetyk Tarnowskie góry śląskie, wieczorkowska, krasiński, poznan, wielkopolskie, Neurolog kujawsko-pomorskie, koziełło, chirurg naczyniowy, warszawa, mazowieckie, Lipińska, Goszczycka, Waliszewski, poznan, wielkopolskie, Kozieło, chirurg ogólny, warszawa, mazowieckie
lekarz Małgorzata Pasierbska
5.0
Liczba opinii:
Anonim 213.17.193.251
Komentarz:
Najlepszy lekarz pediatra pod sloncem!!!! Lepszego nie znajdziecie nigdzie. Polecam w 100000% ! Już nie pracuje W oliwie tylko teraz na jasieniu. Pozdrawiam Zadowolony Pacjent |
03/06/11 14:52
Anonim 62.61.43.207
Komentarz:
wspaniały ciepły lekarz,z prawdziwego powołania |
09/09/10 18:10
Anonim 83.11.192.204
Komentarz:
Pani Doktor leczy już kolejne pokolenie dzieci w naszej rodzinie,jest pełna ciepła,empatii,zawsze pogodna,uśmiechnięta i na bieżąco z nowinkami w medycynie,czuć,że kocha dzieci!czego dowodem jest ściana zdjęć jej wdzięcznych pacjentów,piękna i wzruszająca!My rodzice też często prosimy naszą doktor o poradę,pomoc dla nas,nigdy nie odmawia mimoże jest b.zapracowana i oblegana przez pacjentów. |
22/07/10 15:34
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów