Statystyki:
liczba lekarzy: 31865
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Bartosiewicz, alergolog, Warszawa, USG ortopedyczne Działdowo warmińsko-mazurskie, Bartosiewicz, alergolog dziecięcy, omska, stomatolog, Wrocław, dolnośląskie, Pediatra Tychy śląskie, Pach, lubliniec, śląskie, knapczyk, tychy, śląskie, jasnowski, czestochowa, śląskie, Immunolog Kraków małopolskie, nieckarz, laryngolog, Gawlik, laryngolog, Wiatr, laryngolog, Żylińska, lekarz rodzinny, Suwałki, podlaskie, buss, Kwiatkowska, Toruń, kujawsko-pomorskie, Hepatolog zachodniopomorskie, Proktolog, Hepatolog, Michalski
dr Ewa Lange
| Miejsca pracy: | |
miejscowość:
Gliwice,
woj. śląskie
rodzaj placówki: przychodnia nazwa placówki: INTEROFTALMIKA |
adres: Ul.FIELDORFA NILA 10/3U
kod pocztowy: 31-209 telefon kontaktowy: 12-655-14-67, 509-813-904 email: www: |
miejscowość:
Warszawa,
woj. mazowieckie
rodzaj placówki: centrum medyczne nazwa placówki: Centrum Okulistyczne BOPOL |
adres: Aleje Jerozolimskie 123A
kod pocztowy: 02-017 telefon kontaktowy: +48 22 4388771 email: www: www.nzoz-bopol.pl |
Średnia ocena użytkowników:
4.3
Liczba opinii:
Anonim 80.54.254.44
Komentarz:
Oby wszyscy lekarze tak podchodzili do swojej pracy. |
Koszt: 100 zl
21/11/11 09:17
Anonim 83.4.67.121
Komentarz:
Pani doktor operowała mnie w Krakowie. Pełny profesjonalizm i fachowość. Wreszcie widzę bez okularów. Polecam wszystkim w 100% |
Koszt: niepodany
22/08/11 14:29
Anonim 83.29.189.74
Super. Polecam ta Pani kocha to co robi. |
Koszt: 100 zl
16/06/11 10:49
Anonim 89.76.187.8
Komentarz:
zdecydowanie nie polecam, nie tylko mi nie naprawiła wzroku, a wręcz go popsuła, skutki tego odczuwam do tej pory |
Wizyta: publiczna
Koszt: niepodany
16/02/11 22:55
Podyskutuj o opinii (2)
Anonim 213.227.73.36
Komentarz:
Prawdziwa lekarka z powołania! Specjalista przez duże S! Posiada niesamowite doświadczenie (ponad 20 tysięcy zabiegów laserowej korekcji wzroku). Wie co robi i widać, że to lubi. Niezwykle obyta w swoim fachu, a przy tym jest bardzo miła i kontaktowa. Polecam szczególnie osobom z wadami refrakcji. |
Koszt: 80 zl
09/09/10 21:53
Podyskutuj o opinii (3)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów