Statystyki:
liczba lekarzy: 35091
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Ginekolog Nidzica warmińsko-mazurskie, Majewska kardiolog wielkopolskie, Kordek lubuskie Zielona góra, Cichecki mazowieckie Warszawa, Paruzel chirurg ogólny śląskie, Chirurg ogólny śląskie, Okulista Kraków małopolskie, Fizjoterapeuta Kraków małopolskie, Seksuolog Kraków małopolskie, Stefanek, Basista, Sakwa, Chirurg ogólny lubelskie, Saba
Halina Dobrowolska
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Brzozów,
woj. podkarpackie
rodzaj placówki: przychodnia nazwa placówki: Specjalistyczna Praktyka Prywatna |
adres: 36-200 Brzozów ul. Mickiewicza 9
kod pocztowy: 36-200 telefon kontaktowy: 13 43 419 28 email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Anonim 95.175.8.51
Komentarz:
w zyciu juz do niej nie pojde!! zero zainteresowania, gdy bylam na oddziale kompletnie sie mna nie zajela. wg niej wszytsko bylo w porzadku a gdy poszlam do innego lekarza od razu zostawil mnie w szpitalu bo grozil mi porod przedwczesny.lekarz nie godny zaufania!!! |
Wizyta: publiczna
13/05/13 08:40
Anonim 88.89.170.215
Komentarz:
WITAM .ODRADZAM TA DOKTORKE PRZEZ NIA MOJE DZIECKO UMARŁO PO PROSTU URODZIŁO SIE MARTWE.PRZEZ CAŁĄ CIAŻE NIE MIAŁAM ROBIONE KTG.DEFINITYWNIE ODRADZAM JA |
03/03/13 21:31
Anonim 83.128.80.168
Komentarz:
Ja daje bardzo duzy negatyw!!! Moja bratowa chodzila Do tej Pani prywatnie na wizty podczas calej ciązy...wszystko wygladalo na to ze jest dobrze sama Pani Doktor ja o tym zapawniala nagle w dzien porodu wyszlo na to iz na jajniku ma guza wielkosci piesci Bratowa nie dala rady urodzic naturalnie podczas cesarskiego ciecia wyjeli dzidziusia i wycieli guza z jajnika tylko szkoda ze niekt jej wczesniej o tym nie powiadomil...! |
07/02/13 15:56
Anonim 80.48.180.146
Komentarz:
Pani doktor prowadziła moją ciążę. Jest bardzo uprzejmą i życzliwą kobietą - zawsze pogodna i miła dla pacjentki. Przypadkiem złożyło się tak, że Pani doktor zrobiła mi cesarskie cięcie po którym w kilka dni już czułam się bardzo dobrze. Zabieg wykonany perfekcyjnie. Kolejną moją ciążę z całą pewnością powierzę również Pani doktor Halinie Dobrowolskiej. |
Koszt: 70 zl
26/09/12 11:24
Komentarz:
Bardzo polecam panią doktor wszystkim pacjentkom.Jestem bardzo zadowolona z wizyty u niej,bardzo ciepłe podejście do człowieka i kompetentne podejście do choroby,bardzo dokładnie wytłumaczyła mi wszystko,co dotyczy mojego problemu.Bywałam już u wielu lekarzy-również w Brzozowie,ale nie tylko.Pani doktor najbardziej przypadła mi do gustu i najlepiej zajęła się moją osobą. |
02/02/12 09:35
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta