Statystyki:
liczba lekarzy: 35091
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Neurolog dziecięcy śląskie, Klinkosz, Przybecka-ciborek, Sumińska stomatolog śląskie Częstochowa, śląskie Bielsko-biała, Barbara grzechocińska, Halec, Gach, Kalarus, Kasza, Kocemba, Wenerolog, Klimek, Dietetyk Sosnowiec śląskie, Piskorek, Lachowski, Gólski, Łukomska chirurg dziecięcy łódzkie Wieluń, Baczyński, Drabczyk
Grzegorz Piwowarski
Neurochirurg
| Miejsca pracy: | |
Warszawa,
rodzaj placówki: szpital nazwa placówki: Woj.Szpital Bródnowski |
adres: Kondratowicza
kod pocztowy: telefon kontaktowy: email: www: |
Stare Babice,
woj. mazowieckie
rodzaj placówki: przychodnia nazwa placówki: |
adres: Rynek 21
kod pocztowy: telefon kontaktowy: 22 722 90 02 email: www: www.sorno.pl |
Warszawa,
rodzaj placówki: centrum medyczne nazwa placówki: FIMEDICA |
adres: Nowogrodzka 51
kod pocztowy: telefon kontaktowy: 22/622 19 38 665 666 728 email: www: fimedica.pl |
Legionowo,
rodzaj placówki: klinika nazwa placówki: Mediq |
adres: Piłsudskiego 20
kod pocztowy: 05-120 telefon kontaktowy: 22 774-26-40 email: klinika@mediq.pl www: |
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Anonim 83.6.227.171
Komentarz:
lekarz ktory nie wzbudza zaufania. Poswiecil mi zaledwie 5 min., bardzo zbagatelizowal problem. Spieszyl sie i byl zlosliwy. Widze ze odczucia innych sa podobne do moich. Nie wroce do Niego. Szczerze odradzam. Dobrym specjalistow nie brakuje a i z kultura osobista jest u Nich duzo lepiej niz u tego pana. Szkoda czasu, pieniedzy a przede wszystkim zdrowia! |
Koszt: 130 zl
25/04/13 18:54
Anonim 83.6.232.248
Omijajcie tego lekarza szerokim łukiem! Zdecydowanie odradzam! |
Koszt: 130 zl
26/03/13 17:06
Anonim 87.74.81.83
Komentarz:
Dziwna Persona! Maly Wielki Czlowiek? Hm... Raczej maly zlosliwy czlowiek! Doktorze jaka jest panska ulubiona relacja z pacjentem? Pomoge- umywanie rak! Co na to panskie WIELKIE serce?!!!! |
Koszt: niepodany
22/03/13 18:41
Anonim 83.6.238.63
Komentarz:
Wizyta trwała może 5 min. Doktor był zirytowany że musi cokolwiek tłumaczyć - przecież plebs i tak nie rozumie, więc po co pyta! Między wierszami sugeruje prywatne operacje! Przerost formy nad treścią! Złośliwy i bardzo się śpieszy, przecież czeka następna praca (jedna z dwudziestu). Odradzam tego lekarza - ja idę do innego. Lepiej nie ryzykować. Słyszałem dużo negatywnych opinii od były pacjentów, wole nie ryzykować i tak jestem już stratny 150zł. |
Koszt: 150 zl
20/03/13 16:38
Anonim 212.87.0.234
Komentarz:
Lekarz bardzo niesympatyczny. Bardzo się śpieszy, nic nie tłumaczy a potencjalnego rozmówce-pacjęta traktuje jak idiotę. Bardzo złośliwe poczucie humoru! Efekt jest taki że po prywatnej wizycie nic nie wiem - musze znów zapłacić i iść do innego specjalisty. Poza tym słyszałem, że jak temu Panu coś nie wjdzie to pomocy u Niego już nie znajdziesz. Zdecydowanie odradzam tego lekarza, nie ryzykujcie i idźcie do kogoś innego! |
Koszt: 150 zl
19/03/13 11:59
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta