Statystyki:
liczba lekarzy: 35091
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Kocięba-gała barbara ginekolog położnik łódzkie Łódź, Kiełbasicz łódzkie, Gąsowska lubelskie, Hamela-olkowska ginekolog mazowieckie Warszawa, Witold zalichta lubelskie, Guszcz podlaskie Białystok, Niwald kardiolog łódzkie łódź, Niwald kardiolog dziecięcy łódzkie łódź, Guszcz podlaskie Łomża, Bogdan kłoda lubelskie, Jacek banaś lubelskie, Mohammad suleiman, Marek pikul lubelskie, Logopeda Brzeg opolskie, Kacer, Logopeda dziecięcy Brzeg opolskie
dr nauk med. Mirosław Dziekiewicz
Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Warszawa,
woj. mazowieckie
rodzaj placówki: przychodnia nazwa placówki: Przychodnia URODENT |
adres: ul. Trakt Lubelski 173
kod pocztowy: 04-766 telefon kontaktowy: 791533555 email: rejestracja@urodent.eu www: www.urodent.eu/chirurg-naczyniowy-warszawa.htm |
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Anonim 178.36.161.137
Komentarz:
Nikomu nie polecam tego lekarza. Moze i zna sie troche na chorobach ale to nie wystarczy. Zdiagnozowal objawy mojej choroby ale uznal ze nie ma potrzeby szukac jej przyczyny tylko lepiej abym nauczyla sie z nia zyc (po specialistycznym badaniu w innej placowce lekarz przeprowadzajacy badanie powiedzial ze gdzies musi byc przyczyna tego stanu bo to co dostrzegam jedt jej konsekwencja). Poza tym w czasie wizyty na stole stal otwarty laptop z ktorego leciala muzyka operowa co troche przeszkadzalo w skupieniu sie na problemie, w trakcie rozmowy zaczal nawet cos na nim pisac (czulam sie troche nieobecna). Poza tym rozmowy przez telefon w trakcie wizyty za ktora zaplacilam 150 zl tez byly nie na miejscu. Moze kogos ten lekarz wyleczyl ale ja do niego na pewno nie wroce. |
15/04/13 23:01
Anonim 148.81.119.203
Komentarz:
Miałam nic nie pisać, ale po przeczytaniu tych krzywdzących opinii po prostu z nimi się nie zgadzam. Życzyłabym sobie aby inni lekarze byli do Pana Dr choć trochę podobni... Tyle refleksji. |
Koszt: niepodany
19/01/13 21:11
Anonim 148.81.119.200
Komentarz:
Byłem u wielu lekarzy. NIkt nie chciał się mną zająć. On jeden wziął to w swoje ręce i dzięki niemu żyję. Dziekuję. |
19/01/13 20:34
Anonim 193.23.63.144
Komentarz:
Odradzam. Kompletna strata czasu i pieniędzy. W prywatnym gabinecie Pan doktor nie dysponyje podstawowym sprzętem do diagnostyki. Za wizytę wartą 150 pln można tylko oczekiwać założenia karty. Zdecydowanie ODRADZAM!!! |
31/08/12 11:21
Anonim 89.76.207.87
Komentarz:
Zdecydowana strata czasu, pieniędzy i nerwów. Wizyta w cenie 150 Pln trwała 5 minut. Jedyne co wyniosłam z gabinetu Pana doktora to szok i niedowierzanie. Zdecydowanie trzymać się z daleka. |
28/08/12 19:44
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta