Statystyki:
liczba lekarzy: 35094
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Huzior Warszawa, Lubicz, Pulmonolog łódzkie, Szubstarski ortopeda, ortopeda dziecięcy lubelskie Lublin, Markiewicz laryngolog śląskie Sosnowiec, Ziółek lekarz rodzinny łódzkie Łódź, Brózik reumatolog łódzkie Łódź, Brózik reumatolog łódzkie, Kamiński psycholog zachodniopomorskie Szczecin, Białek gastroenterolog dziecięcy łódzkie łódź, Jakubiak-wielganowicz łódzkie, Wielganowicz łódzkie, Internista Radom mazowieckie
prof. dr hab. Tomasz Mach
Gastroenterolog
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Kraków,
woj. małopolskie
rodzaj placówki: nazwa placówki: |
adres:
kod pocztowy: telefon kontaktowy: email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Anonim 83.7.195.161
Komentarz:
To kompetentny i kulturalny pan. Bylam bardzo zadowolona z jego konsultacji. Cierpliwie przejrzal liczne moje wyniki i karty informacyjne i ustalil dla mnie dalsze leczenie. Zglosila sie do kontroli po 2 miesiacach zadowolona bo mi pomogl pan profesor. Polecam. Widac duze doswiadczenie. Szacunek dla pacjenta potwierdzila tez moja znajoma ktorej polecilam pana profesora. Wsrod specjalistow od watroby i przewodu pokarmowego to wart polecenia Lekarz. |
Koszt: 200 zl
13/11/12 20:27
Anonim 83.10.102.175
Komentarz:
To bardzo dobry i doswiadczony lekarz. W Krakowie jest najlepszym gastrologiem i specem od watroby. Niestety nie wszyscy oczekuja kompetentnej pomocy tylko rozpoznznia jakiejkolwiek choroby, np. Niesitniejacej grzybicy. |
Koszt: niepodany
28/08/12 20:18
Anonim 80.51.9.119
Komentarz:
Jestem pełna uznania dla Pana Profesora.Jest miły uprzejmy i pełen uroku osobistego,ale najważniejsze- jest doskonały w swojej profesji!!! |
Koszt: niepodany
08/10/11 18:18
Anonim 79.191.142.46
Komentarz:
Raczej odradzam wizytę u pana doktora.No chyba ze koniecznie chcesz uszczuplić portfel.Nie poddaje w wątpliwość wiedzy doktora (w końcu tytuł prof) natomiast wizyta nic do sprawy nie wniosła,poczułem się wręcz jak hipochondryk. Reasumując brak jasno sprecyzowanej i wyznaczonej możliwej drogi leczenia poprzez badania,leki.Rozmowa z pacjentem i otwieranie drzwi przez doktora...to chyba nie przystoi w praktyce lekarskiej, na dodatek tak słono opłacanej. |
Koszt: 250 zl
25/05/11 13:04
Anonim 188.47.228.217
Komentarz:
Chciałabym w tym miejscu napisać kilka zdań na temat uczciwości pana profesora. Nie dalej jak około 8 m-cy temu zgłosiłam sie do pana Profesora o poradę lekarską ( z resztą z polecenia znajomej).Mój problem polegał na tym, że od około roku miałam nieustanne biegunki, a lekarze w moim miejscu zamieszkania nie potrafili mi pomóc. Byłam wykończona fizycznie i psychicznie. Był uprzejmy, po przeanalizowaniu wyników badań jakie posiadałam zasugerował, że może to być celiaka, ale bez badań specjalistycznych nie jest w stanie tego na pewno potwierdzić. Zaproponował badania w szpitalu w Krakowie, oraz przepisał tymczasowe leki. Ja oczywiście sie zgodziłam i poprosiłam aby było to jak najszybciej ze względu na moje wyczerpanie. Pan Profesor powiedział ,że jak będzie miejsce w Szpitalu to sam do mnie zadzwoni. Oczywiście po tygodniu sama zadzwoniłam ,ale to pani sekretarka załatwia sprawy Profesora i nie było mowy aby porozmawiać z samym Profesorem. Kazała cierpliwie czekać. Zadzwoniłam po 2 i 3 i 4 tygodniach i dziękować Bogu jest maj 2011 i do tej pory nie otrzymałam żadnej informacji od tego Pana. Wykończona tymi begunkami na skraju wyczerpania ,po miesiącu oczekiwania szukałam pomocy w Rzeszowie na tzw. chybił trafił. I co się okazało, to nie pan z godnymi tytułami przed nazwiskiem mi pomógł, a lekarz specjalista, który zajął się mną w odpowiedni sposób włącznie ze wszystkimi badaniami jakie sa tylko możliwe w tym zakresie. Jaki z tego morał; chyba te 200 zł za wizytę było zbyt mało aby pomóc schorowanej kobiecie z prowincji i to nie tytuły przed nazwiskiem czynią człowieka godnym naśladowania. Gdzie w tym wszystkim jest pacjent? |
Koszt: 200 zl
06/05/11 21:48
Podyskutuj o opinii (4)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta