Statystyki:
Magdalena Goc-Płytnik
Małgorzata Puziewicz-Krzemienowska
Daniel Dudek
Ostatnio wyszukiwane:
Prędka alergolog świętokrzyskie Busko-zdrój, Plucinski łódzkie Lodz, Prędka pulmonolog świętokrzyskie Busko-zdrój, Sawczuk, Gryczman zachodniopomorskie Koszalin, Teresa cieślak stomatolog zachodniopomorskie Suchań, Prętka świętokrzyskie Busko-zdrój, Lukas łódzkie Pabianice, Dutkiewicz justyna mazowieckie Warszawa, zachodniopomorskie Koszlin, Składowski, Ginekolog położnik Konin, Cmok urbaniec śląskie, Laryngolog dziecięcy Lublin lubelskie, Łasińska Konin, Wodołarski patomorfolog śląskie Katowice, Wodojarski patomorfolog śląskie Katowice, Psychiatra śląskie, mazowieckie Wyszków
lekarz Jarosław Remisz
Ginekolog, Ginekolog położnik
| Miejsca pracy: | |
Łódź,
woj. łódzkie
rodzaj placówki: szpital nazwa placówki: II Szpital Miejski im. dr Ludwika Rydygiera |
adres: ul. Sterlinga 13
kod pocztowy: 90-217 telefon kontaktowy: email: www: |
Będków,
rodzaj placówki: NZOZ nazwa placówki: |
adres:
kod pocztowy: telefon kontaktowy: email: www: |
Piotrków Trybunalski,
rodzaj placówki: NZOZ nazwa placówki: Medicall |
adres: Wojska Polskiego 77
kod pocztowy: 97-300 telefon kontaktowy: 44 733 60 62 email: nzoz@kambit.pl www: www.medicall.com.pl |
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Anonim 193.239.206.130
Komentarz:
Wspaniały lekarz, polecam z czystym sumieniem. Pierwszy ginekolog, który potraktował mnie jako indywidualną jednostkę a nie mechanicznie. Na wizytę trzeba trochę poczekać ale warto! |
16/05/13 15:45
Anonim 31.182.207.125
Komentarz:
Witam,trafiłam do Pana doktora całkiem przypadkiem,ale jestem bardzo zadowolona. Od samego początku podchodzi do swojej pracy z sercem,dokładnie bada,przeprowadza wywiad z pacjentką. Wizyta u Niego trwa ok 30 min,ale to dlatego ze jest dokładny!!! Pare razy zdarzyło mi się przyjść do Niego nie na wizytę,ale tylko po poprawienie zwolnienia lekarskiego,bo nie była widoczna jakas data...nawet wtedy pyta jak sie czuje,czy jest wszystko w porzadku i zawsze prosi zebym polozyla sie na lezance i sprawdza ruchy oraz serduszko mojego malenstwa. Inny lekarz poprawilby tylko zwolnienie i poprosil kolejną pacjentkę...ale nie dr Remisz...to naprawde lekarz z powołaniem,który interesuje sie dokładnie kazdą swoją pacjentką. Mogę w 100% Go polecic jako bardzo dobrego,rzetelnego i wspaniałego ginekologa. Mam nadzieje,ze jak bede rodzic,Pan doktor bedzie mial akurat dyzur w szpitalu i w razie komplikacji będzie przy mnie. Nie wyobrazam sobie nikogo innego w tym wyjatkowym dla mnie dniu!!! Pozdrawiam |
27/02/13 16:03
Anonim 188.33.73.205
Komentarz:
Dr. Remisz uratował moją ciążę.Dwie pierwsze poroniłam, później urodziłam syna i córkę. Po 10 latach od ostatniego porodu zaszłam w kolejną ciążę. Oczywiście było plamienie i podróż do szpitala. Gdy go zobaczyłam byłam załamana, taki młody, pewnie co zaczął tu pracę i co gorsza będzie mnie oceniał. Nic z tego. Byłam zachwycona. 100% profesjonalizm, opiekował się mną jakbym była jedyną jego pacjentką. Całą ciążę oczywiście chodziłam tylko do niego. Po porodzie przychodził na salę i pytał się o samopoczucie, dziewczyny pytały czy chodzę do niego prywatnie na wizyty bo taki jest troskliwy. Nie podzielam opinii tych osób które o nim zle piszą. Każdy może mieć zły dzień. Jesteśmy tylko ludzmi a nie robotami. To dobry człowiek. Dzięki niemu biega wokół nas mała Lenka ( 11 m-cy). Do tej pory chodzę do niego na wizyty i myślę że już tak zostanie chyba że przeprowadzi się na koniec Polski. Pozdrawiam pana doktora i wszystkie panie które chodza do niego. |
21/02/13 14:31
Anonim 217.153.248.10
Komentarz:
Wspaniały lekarz, poświęca dużo czasu pacjentce, szczegółowo przeprowadza wywiad, dokładnie bada i odpowiada na wszystkie pytania. W czasie ciąży wykrył u naszej córeczki wadę serca i natychmiast wysłał nas do specjalisty (też państwowo), odbierał poród a po dwóch latach (mimo, że przez ten czas leczyłam się u innej pani doktor) doskonale nas pamiętał, pytał czy córka miała kontrolę kardiologiczną itd. Wspaniały, naprawdę polecam gorąco. |
14/02/13 21:29
Anonim 37.30.85.222
Komentarz:
Pan doktor jest wspaniałym lekarzem, jako jeden z niewielu lekarzy przeprowadza szczegółowy wywiad lekarski z pacjentką, w moim przypadku zwrócił uwagę na fakt iż jako dziecko miałam operację kardiologiczną i zalecił konsultację u kardiologa by upewnić się że nie zagraża nic mojej ciąży. Zdecydowanie jest kompetentnym i zaangażowanym lekarzem i w gabinecie lekarskim jak i w gabinecie USG. POLECAM GORĄCO!!! |
24/01/13 14:24
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta