Statystyki:
liczba lekarzy: 24938
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Findziński, chirurg szczękowo-twarzowy, Prudnik, opolskie, RTG wielkopolskie, Tonicki, radiolog, Leszno, wielkopolskie, tutka, endokrynolog, Lublin, tutka, chirurg onkolog, czernica, Chrząstawa Mała, Endokrynolog Lublin lubelskie, Chrząstawa Wielka, czesak, laryngolog, swidnica, dolnośląskie, Nowicka, Czestochowa, śląskie, Endokrynolog Lublin lubelskie, korkosz, stomatolog, piekary śląskie, śląskie, ostrowska, małopolskie, Stomatolog śląskie, Czajka, małopolskie, Korkosz, śląskie
lekarz Jarosław Matynia
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Konin,
woj. wielkopolskie
rodzaj placówki: gabinet nazwa placówki: |
adres: Spółdzielców 46 lok. 9p
kod pocztowy: 62-504 telefon kontaktowy: 0 63 245 46 85 email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
5.0
Liczba opinii:
Anonim 83.3.59.10
Komentarz:
Superlekarz i superfacet.Profesjonalny i rzeczowy!(w przeciwieństwie do "wiecznego gawędziarza o niczym"dr Borowieckiego)Bardzo bezpośredni,z duzą wiedzą,potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości(przełożyć z polskiego na polski:)Dr Matynia prowadził moją ciążę,po porodzie zakładał mi wkładkę domaciczna i jestem z niego w 100% zadowolona.polecam gorąco i pozdrawiam dr J.Matynię!! |
Koszt: 90 zl
24/04/10 13:20
Anonim 89.230.51.156
Komentarz:
lekarz ktory wzbudzil we mnie zaufanie od pierwszego kontaktu i jasno i zrozumiale odnosi sie do potrzeb pacjentki |
Koszt: 100 zl
08/02/10 15:41
Anonim 79.162.71.105
Komentarz:
prowadziłmoje 2 ciąże. Wspominam go ciepło,choć dużym mankamentem jest fakt, że pacjentki Pana doktora rodzące w konińskim szpitalu nie są traktowane zbyt uprzejmie. LEKARZE Z WSZ w KONINIE PREFERUJĄ SWOJE PACJENTKI. pozdrowienia dla Pana doktora J. Matyni. |
01/12/09 11:23
Anonim 89.230.53.111
Komentarz:
Kompetentny, miły i delikatny - także wtedy kiedy wizyta nie jest prywatna |
Wizyta: publiczna
27/03/09 10:08
Podyskutuj o opinii (1)
Anonim 195.205.236.50
Komentarz:
bardzo miły i kompetentny; zdecydowanie cierpliwy wyjaśniający rzeczowo w czym problem; |
23/02/09 14:45
Oceń tego lekarza
Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów