Statystyki:
liczba lekarzy: 35093
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Cendry stomatolog śląskie, Wilk stomatolog śląskie, Bienek stomatolog śląskie, Wendland, Bienek stomatolog, Fechner, Sroczyński, Stroński mariusz nefrolog zachodniopomorskie, Stroński mariudz nefrolog pomorskie Gdynia, Chirurg dziecięcy Poznań wielkopolskie, Stroński mariusz nefrolog Gdynia, Chirurg onkolog Bielsko-biała śląskie, Katra ortopeda śląskie Katowicef, Pierzankowski chirurg ogólny mazowieckie Warszawa, Chirurg onkolog Inowrocław kujawsko-pomorskie, Chirurg szczękowo-twarzowy Inowrocław kujawsko-pomorskie, Chirurg dziecięcy Inowrocław kujawsko-pomorskie
mgr Edmund Tobiasz Dryło
Psychoterapeuta
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Warszawa,
woj. mazowieckie
rodzaj placówki: nazwa placówki: Instytut Psychiatrii i Neurologii |
adres:
kod pocztowy: telefon kontaktowy: email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Anonim 89.76.124.67
Komentarz:
Może ktoś powinien weryfikować wpisy, które "lekarze" tacy jak ten sami sobie tutaj wpisują? Po konsultacji z moim lekarzem dowiedziałam się, że ten pan nie jest nawet psychologiem i "poukładać" to może najwyżej puzzle i wycinanki, bo zajmuje się terapią zajęciową. |
13/05/13 07:50
Anonim 89.74.39.245
Komentarz:
Witam, Pragnę podzielić się swoją opinią. Ponad trzy miesiące byłam hospitalizowana w Instytucie i miałam kontakt z różnymi specjalistami,lepszymi i gorszymi. Gdy trafiłam do grupy terapeutycznej prowadzonej przez P.mgr.Dryło,byłam bardzo pozytywnie zaskoczona,rzeczowością,konkretnym podejściem i wsparciem dla każdego z nas-pacjentów! W dużej mierze dzięki Panu Magistrowi z rozsypanych puzzli mojego życia,zaczął układać się spójny obraz mnie samej! Dziękuję! Marianna. |
30/01/13 17:17
Anonim 79.186.72.45
Komentarz:
To przede wszystkim człowiek,który widzi najpierw człowieka,a potem pacjenta!!! Polecam,choć teraz chyba szybciej dostać się do grup terapeutycznych,które prowadzi niż na konsultacje indywidualną. |
21/12/12 22:24
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta