Statystyki:
liczba lekarzy: 31822
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
ŚWIRGOŃ, stomatolog, Kęty, małopolskie, bryndal, stomatolog, torun, otręba, stomatolog, Kowalewo Pomorskie, Sterańczak, chirurg stomatolog, Racibórz, śląskie, Szymański, urolog, kujawsko-pomorskie, maksoń, Mielec, klar, Mielec, Mielec, andrzej marchel, Warszawa, mazowieckie, anna kamińska, Warszawa, mazowieckie, michalski, małopolskie, piwowarczyk, Darasz, Lachowicz, Lechowicz, rudzinska
lekarz Małgorzata Gontkowska
5.0
Liczba opinii:
Anonim 83.29.48.104
Komentarz:
Trudno było namierzyć Panią Doktor, obecnie przyjmuje: Dolina Miłosierdzia, Częstochowa ul. Kordeckiego 49 wejście od ul. Kingi / duży parking obok apteka / - rejestracja telefoniczna 501 280 634 |
Wizyta: prywatna
Koszt: 100 zl
05/05/11 12:52
Podyskutuj o opinii (0)
Anonim 46.112.193.165
Komentarz:
wow! miłe zaskoczenie. byłam pierwszy raz u niej, najpierw spokojnie wysłuchała co ja mam do powiedzenie, potem wypytała o wszystko, moje dotychczasowe leczenie, choroby w rodzinie, kontakty z innymi lekarzami, jakie leki biorę, zbadała mnie, |
Wizyta: prywatna
Koszt: 100 zl
15/04/11 15:08
Podyskutuj o opinii (1)
Anonim 77.253.168.7
Komentarz:
Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Podchodzi do pacjenta jak należy, poświęca dużo czasu, dokładnie wszystko tłumaczy, a przy tym jest miła. Z całą pewnością mogę powiedzieć, że nie spotkałam jeszcze takiego lekarza. |
Wizyta: publiczna
Koszt: niepodany
08/02/10 20:33
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów