Statystyki:
liczba lekarzy: 31866
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Pietrzyk, Warszawa, mazowieckie, bruhl, Warszawa, mazowieckie, bromska, psychiatra, białystok, podlaskie, kajka, neurolog, białystok, podlaskie, Kardiolog Zamość, Ortopeda Wrocław dolnośląskie, bramska, psychiatra, białystok, podlaskie, Ortopeda dziecięcy Wrocław dolnośląskie, chirurg onkolog, Sossnowiec, śląskie, bramska, psycholog, białystok, podlaskie, USG Łódź łódzkie, Ortopeda Wrocław dolnośląskie, Banaś, kraków, małopolskie, Góra, ortopeda, dolnośląskie, Ortopeda Świdnica dolnośląskie
dr nauk med. Rafał Garstecki
5.0
Liczba opinii:
Anonim 194.116.253.238
Komentarz:
Bardzo fajny lekarz, miły, przeprowadził przed zabiegiem dokładny wywiad, mimo, iż mój poprzedni tylko wyznaczył termin zabiegu. Konkretny i godny zaufania. Polecam w 100%. |
03/02/12 09:38
Anonim 188.33.131.134
Komentarz:
Miałam wykonywaną operację usunięcia żylaków kończyny dolnej.Po nieudanych próbach dostania się do innego lekarza , pana Profesora- bo niby fachowiec w swojej dziedzinie,Dr Garstecki przyjął mnie w publicznej przychodni bez zadnego problemu! Do tego jest człowiekiem wysoce kulturalnym, łatwo nawiazującym kontakt!!Po zabiegu na Lutyckiej przekonałam się,ze do tego profesjonalistą w 100% |
19/01/12 20:21
Anonim 83.23.165.111
Komentarz:
polecam tego lekarza jest świetnym chirurgiem |
27/10/11 16:15
Anonim 83.11.5.188
Komentarz:
Wspaniały specjalista, znakomity, kompetentyny i szanujacy pacjenta lekarz. Wirtuoz skalpela.Miałam operację tarczycy i nawet osoby ze srodowiska lekarskiego podziwiają fachowość i staranie o efekt estetyczny blizny. |
07/10/11 22:16
Anonim 79.184.203.212
Komentarz:
Po 3 latach bezcelowego chodzenia do "naczyniowca" zostałam szybko i profesjonalnie zoperowana przez pana dr.Garsteckiego Złote ręce!!!!A jakie super traktowanie !!!Jestem pielęgniarką na emeryturze i umiem ocenić fachowość.Super facet !! Ale nie polecam bo ja się nie dopcham w razie czego :))) |
Koszt: 0 zl
12/09/11 22:35
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów