Statystyki:
liczba lekarzy: 35091
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Chirurg urazowy łódzkie, Gościmski łódzkie, Gościniewicz łódzkie, Gostyński łódzkie, Gościński łódzkie, Gościniewicz łódzkie Sieradz, Gościński łódzkie Sieradz, Alergolog dziecięcy lubelskie, Woźniak łódzkie Łódź, Gościmski łódzkie Sieradz, Nowak ortopeda Warszawa, Olczak ortopeda Warszawa, Kwaśnik wielkopolskie Rawicz, Endokrynolog małopolskie, Żardecki ortopeda Warszawa, Guttman-studzinska alergolog dziecięcy kujawsko-pomorskie Torun, Dawidowski ortopeda Warszawa, Garlicki ortopeda Warszawa, Zdrójkowska-rosochowicz kujawsko-pomorskie Torun
lekarz Renata Banaś-Samson
Laryngolog
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Jastrzębie-Zdrój,
woj. śląskie
rodzaj placówki: gabinet nazwa placówki: |
adres: Kilińskiego 10
kod pocztowy: 44-335 telefon kontaktowy: 0 32 476 26 05 email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Anonim 195.66.17.9
Komentarz:
Pani doktor na Pogotowiu ok godziny 1 w nocy, powiedziała mi po 15 minutach przybycia, że mam się wyspać jak kręci mi się w głowie i spada mi mocno ciśnienie i że ona też musi się wyspać!! Nie zbadała mnie, tylko ciągle mówiła że będzie niewyspana! Zachorowałam na SEPSE!! z pozdrowieniami |
Wizyta: publiczna
18/12/12 16:14
Anonim 109.243.7.32
Komentarz:
bardzo miła i zdecydowanie dobry lekarz leczyła mnie i córkę jestem zadowolona zawsze mogę na nią liczyć nawet jesli ma dyzur w szpitalu mozna podjechac pani doktor zawsze przyjmie polecam w 100 pozdrawiam Basia |
13/11/12 10:05
Anonim 79.190.243.114
Komentarz:
Konkretna Pani doktor, potrafi tak dobrać leki dla dziecka ,które ma migdałki do wycięcia iż po kilku dniach okazuje się ,że zabieg jest zbędny :) Polecam gorąco :) Teraz z poważnym schorzeniem też tylko jej ufam i wiem ,że dobrze robię :) |
26/07/12 13:26
Anonim 193.46.187.252
Komentarz:
głuchota 70 % na prawe ucho spowodowana częstymi stanami zapalnymi gardła, katarem,zapaleniem zatok, po 5 wizytach i leczeniem ucha całkowite wyleczenie, zaznaczam że lekarz rodzinny skierował mnie na leczenie zapalenia błędnika -mylna diagnoza |
Koszt: 70 zl
16/05/12 08:41
Anonim 195.177.86.114
Komentarz:
Polecam panią doktor, pomimo specyficznego podejścia, jest kobietą konkretną i wyleczyła mnie z długotrwałej choroby. |
Koszt: 70 zl
06/12/11 10:42
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta