Statystyki:
liczba lekarzy: 24938
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
tutka, endokrynolog, Lublin, tutka, chirurg onkolog, czernica, Chrząstawa Mała, Endokrynolog Lublin lubelskie, Chrząstawa Wielka, czesak, laryngolog, swidnica, dolnośląskie, Nowicka, Czestochowa, śląskie, Endokrynolog Lublin lubelskie, korkosz, stomatolog, piekary śląskie, śląskie, ostrowska, małopolskie, Stomatolog śląskie, Czajka, małopolskie, Korkosz, śląskie, Kaatzlowicz, stomatolog, Bydgoszcz, kujawsko-pomorskie, Czajka, kosiba
lekarz Anna Zawadzka
4.3
Liczba opinii:
Anonim 83.10.21.9
Komentarz:
zdecydowanie odradzam!!! w dzieciństwie 'leczyłam się u niej' chyba nie mogę tego nawet nazwać leczeniem!!! szanowna panie doktor stwierdziła że moja wada nie kwalifikuje się do założenia aparatu... teraz mam 23 lata od 2 lat nosze aparat stały. mój obecny ortodonta stwierdził że w dzieciństwie trafiłam na jakiegoś niekompetentnego lekarza. Skoro mojej wady nie zakwalifikował do założenia aparatu... |
Koszt: niepodany
26/08/10 21:09
Anonim 62.87.129.191
Komentarz:
Lekarz;miły do pacjenta,spełnił moje oczekiwania,a prze wszystkim wzbudził zaufanie.Polecam na 100% |
Koszt: niepodany
24/07/10 00:42
Anonim 95.49.221.181
Bardzo mila uprzejma i kompetentna Pani Doktor. Polecam |
Koszt: 70 zl
08/02/10 20:23
Anonim 91.145.141.40
Komentarz:
Niezwykły człowiek i lekarz z prawdziwego zdarzenia, wykonała mi bardzo dokładne badania i cierpliwie wysłuchała co mam do powiedzenia |
Koszt: 50 zl
01/05/09 12:37
Anonim 99.224.247.4
Komentarz:
Bardzo kompetentna osoba dr.bardzo uprzejmy i mily dobry diagnosta oczu i nie tylko polecam osobiscie w 100% |
Koszt: 50 zl
12/03/09 02:02
Podyskutuj o opinii (1)
Oceń tego lekarza
Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów