Statystyki:
liczba lekarzy: 31869
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
sikora, oświęcim, Wasilewski, podlaskie, nittner, alergolog dziecięcy, Bula, anna karwan, mazowieckie, Ginekolog Warszawa mazowieckie, Seksuolog Warszawa mazowieckie, Baran, stomatolog, Opole, opolskie, maciejewski, ginekolog położnik, ostrów wlkp, wielkopolskie, węgrzynowski, wielkopolskie, liszkowski, wielkopolskie, Neurochirurg Tarnów małopolskie, Flebolog podkarpackie, Tłok, położna, Mikołów, śląskie
lekarz Witold Warias
| Miejsce pracy: | |
miejscowość:
Zielona Góra,
woj. lubuskie
rodzaj placówki: gabinet nazwa placówki: |
adres: Zyty 17a
kod pocztowy: 65-046 telefon kontaktowy: 0 68 325 49 37 email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
4.2
Liczba opinii:
Anonim 77.255.189.35
Komentarz:
bdb specjalista rzeczowy i konkretny zna swoj fach potrafi trafnie zdiagnozowac i zauwazyc to co inni przegapili |
Koszt: 100 zl
08/05/11 18:46
Anonim 89.126.55.29
Komentarz:
jestem dopiero po 1 wizycie ,ale jestem bardzo zdziwiona podejsciem:w tych czasach to unikat.nie poczulam sie jak jakis petent tylko CZLOWIEK.Doktor poswiecil duzo czasu, bardzo cierpliwy (co w moim wypadku nie jest latwe;).co bardziej mnie zdziwilo.nie mogla przyjsc osobiscie do lekarza wiec zadzwonilam i doktor rozmawial ze mna spokojnie i cierpliwie tlumaczyl przez telefon.dla mnie jest to niesamowite ludzkie i zyczliwe podejscie.rzadkie w tych czasach... |
Koszt: 100 zl
26/11/10 18:46
Anonim 83.17.55.226
Komentarz:
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM. TEN PAN NIE POSIADA ODRUCHU CZŁOWIECZEŃSTWA KTÓRY POWIENIEN CECHOWAĆ ZAWÓD, KTÓRY WYKONUJE. GBUROWATY I NIEMIŁY. PANIE DOKTORZE CZASY KOMUNY DAWNO JUZ ZA NAMI NALEZAŁO BY WPROWADZIĆ RADYKALNE ZMIANY ZACHOWANIA DO DRUGIEGO CZŁOWIEKA. |
Wizyta: publiczna
16/09/10 11:11
Komentarz:
Jest jak doktor Freud ,emanuje spokojem i wzbudza zaufanie. Pacjent może polegać na jego wiedzy i doświadczeniu. Polecam wszystkim. |
Wizyta: publiczna
30/07/10 11:26
Anonim 62.87.251.190
Komentarz:
Kompetentna osoba z którą prowadzi się miło rozmowę. Bardzo dobry psycholog:) |
31/03/09 10:37
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów