Statystyki:
liczba lekarzy: 35092
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Radecki ortopeda śląskie, Diabetolog Warszawa mazowieckie, Błaszczyk śląskie, Okulista, Ginekolog Poznań wielkopolskie, Kucharska pielęgniarka małopolskie Kraków, Tomiczek-szwiec opolskie Opole, Immunolog, Kuc pielęgniarka małopolskie Kraków, Piątek pielęgniarka małopolskie Kraków, Gałka małopolskie Kraków, Marta makowska, Czekaj ortopeda małopolskie Sucha beskidzka, Kabza, Dziedzic małopolskie Kraków, Zelga, Siudmak bobela małopolskie Kraków, Karłowska małopolskie Kraków, Okulista
lekarz Henryk Grudniewicz
| Miejsca pracy: | |
miejscowość:
Poznań,
woj. wielkopolskie
rodzaj placówki: gabinet nazwa placówki: |
adres: Królewska 22
kod pocztowy: telefon kontaktowy: 0 52 322 02 09 email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Komentarz:
byłam bardzo rozczarowana wizytą u tego lekarza tym bardziej jak okazało się że nie jest mi potrzebna kolejna operacja którą zalecił dr.Grudniewicz.Okazało się że kolano jest zdrowe a ten lekarz chciał mi je jeszcze raz otwierać i to prywatnie-istne naciąganie |
Koszt: 100 zl
10/04/12 13:11
Anonim 78.88.255.127
Komentarz:
artroskopia kolana w 2007 łąkotka i chrząstka taka wizyta u mnie we wrocławiu 3000 i czas oczekiwania byl 3 miesiące tu w ciagu tygodnia |
Koszt: 1500 zl
14/06/11 08:31
Anonim 46.112.36.47
Komentarz:
udałam się do lekarza z bólem kolan, zrobił usg zalecił operację. Wzbudził moje zaufanie, ja zdanie zaczynałam on kończył, miałam wrażenie, że jest fantastycznym specjalistą. Cóż ... operował mi oba kolana, shaving rzepki, wydłużenie troczków bocznych rzepki, wyciął fałdy maziowe.. Stwierdził, że to zabieg, że za tydzień wrócę do pracy! oczywiście zapomniał o tym, że powinnam używać kul ! kazał chodzić i chodzić! byłam na zwolnieniu wiele tygodni, na kontroli zus i po konsultacjach z innymi lekarzami, po wykonaniu rezonansu kolan okazało się, że ten lekarz to zwykły rzeźnik ! 1. nie operuje się obu kolan jednocześnie, 2. shaving rzepek zamiast pomóc jedynie je osłabił! 3. rehabilitacja została rozpoczęta zbyt późno! 4. po operacji obowiązkowo chodzi się o kulach, 5. OPERACJA BYŁA CAŁKOWICIE NIEPOTRZEBNA!!! 6. zastrzyki "OST", które mi zalecił wstrzykiwał mi przy ostrym stanie zapalnym (utrzymuje się do dzisiaj a od operacji minęło prawie 6 miesięcy!) co tylko bardziej mi zaszkodziło. 7. po wzięciu 4 tys. kompletnie mnie olał! Obecnie po różnych konsultacjach leczę się i powracam powoli do zdrowia pod opieką lekarzy z Rehasportu. Chcę podkreślić, że to co wypunktowałam to nie jest moje osobiste zdanie, ale zdanie specjalistów, nie jednego a kilku. Żałuję, że oddałam się lekkomyślnie w ręce tego pseudo-lekarza! Zmarnował mi zdrowie, dzisiaj nie mogę nawet kucnąć, nie jestem w stanie wejść na np. krzesło, w nocy budzi mnie ból. Jestem zmęczona i zniechęcona, bo powrót do normalności trwa i trwa a mnie nadal boli... TRZYMAJCIE SIĘ Z DALA OD TEGO RZEŹNIKA! |
Koszt: 100 zl
03/05/11 12:23
Podyskutuj o opinii (1)
Komentarz:
Miałam artroskopię kolana, w klinice, w Poznaniu z operacji jestem bardzo bardzo nie zadowolona miałam po zabiegu miałam bardzo duże komplikacje. nie polecam tego lekaza nikomu!!!!!!!!!!! |
Koszt: 70 zl
20/03/11 18:24
Anonim 178.182.33.5
Komentarz:
oszus i wyludzacz robi kase na pacjietach na potege jestes oszustem naciagaczu |
Koszt: 120 zl
28/11/10 19:03
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta