Statystyki:
liczba lekarzy: 35091
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Neurolog Piła wielkopolskie, Neurolog wielkopolskie, Chodorowska pediatra małopolskie Limanowa, Leszczynski okulista śląskie Katowice, Ortopeda Toruń kujawsko-pomorskie, Laryngolog dziecięcy wielkopolskie, Ortopeda dziecięcy Toruń kujawsko-pomorskie, Psychoterapeuta Warszawa mazowieckie, Jurak ginekolog onkolog lubuskie Zielona góra, Ireneusz jedliński, Jurak ginekolog lubuskie Z.góra, Kardiolog wielkopolskie, Skowroński ortopeda łódzkie łódż
lekarz Paweł Nowicki
Chirurg ogólny, Ortopeda, Traumatolog
| Miejsca pracy: | |
miejscowość:
Kalisz,
woj. wielkopolskie
rodzaj placówki: gabinet nazwa placówki: Indywidualna praktyka lekarska |
adres: Bolesława Pobożnego 16
kod pocztowy: 62-800 telefon kontaktowy: 0-510 179 007, 0 62 757 65 67 email: ortopedia@pawelnowicki.com www: www.pawelnowicki.com |
miejscowość:
Warszawa,
woj. mazowieckie
rodzaj placówki: centrum medyczne nazwa placówki: Enel Med |
adres:
kod pocztowy: telefon kontaktowy: email: www: www.enel.pl |
Średnia ocena użytkowników:
Liczba opinii:
Komentarz:
W 2012 roku miałam wypadek, w wyniku którego jeden palec został odcięty, w drugim został przecięty staw. Byłam u kilku znanych lekarzy lecz każdy proponował złamanie i unieruchomienie w zgięciu ! Wizyta u doktora Nowickiego była jak spełnienie marzeń , Jego wizja ruchu palców była dokładnie tym, na co miałam nadzieję.Po dwu operacjach przeprowadzonych przez Doktora Nowickiego oba palce samodzielnie się zginają! Doktor Nowicki to pasjonat, szuka nietypowych rozwiązań, dysponuje ogromną wiedzą i doświadczeniem. Polecam serdecznie i bardzo dziękuję Panie Doktorze !!! |
04/04/13 12:21
Komentarz:
Ponad rok temu doznałem skomplikowanego złamania nadgarstka. Lekarze z Piekar nie dali rady. Dlaczego? nie wnikam. Dopiero dzięki dr Nowickiemu nadal mam ruch w nadgarstku choć było zagrożenie konieczności usztywnienia. Niestety leczenia z Piekar nie dało się odwrócić i dr Nowicki musiał usunąć jeden szereg kości nadgarstka. Jednak zapewnił że na drugim szeregu będzie ruch choć z mniejszym zakresem. Teraz po długim leczeniu i 3 operacjach mogę potwierdzić że dr Nowicki miał rację. Ręka z każdym dniem sprawuje się coraz lepiej a zakres ruchu mniej więcej odpowiada temu co doktor mówił już na pierwszej wizycie. Bardzo dziękuję za pomoc Panie doktorze. |
12/11/12 21:19
Komentarz:
Wykonany przez dr Nowickiego zabieg endoskopowego udrożnienia kanału cieśni nadgarstka pozwolił mi nie tylko zapomnieć o bólu, z którym żyłam prawie 20 lat, ale nadal realizować swoją pasję – wspinaczkę na Via ferratach. To genialny specjalista i uroczy człowiek. Gorąco polecam wszystkim, których łapki odmawiają współpracy. |
16/08/12 13:09
Komentarz:
Trzy miesiące temu pan doktor operował mi cieśń nadgarstka z powodu, której cierpiałam pół roku na drugi dzień po operacji zapomniałam o bólu. Teraz ręka wraca do formy. Jestem zadowolona i bardzo polecam pana doktora bo to po prostu "Złota rączka". |
Wizyta: publiczna
11/07/12 10:32
Komentarz:
Bardzo serdecznie dziękuję za zoperowanie zespołu Kienboecka w mojej lewej ręce. Po ponad rocznym leczeniu reumatyzmu przez innych lekarzy, Pan - jako jedyny - zdiagnozował właściwie moją dolegliwość. Nigdy nie spotkałam lekarza, który posiadałby takie powołanie i taką pasję wykonywania zawodu. Pana troska i opieka nad pacjentem powinna być wzorem dla innych specjalistów. Po 4 tygodniach od zabiegu ręka odzyskała dawny wygląd, ból zdecydowanie ustąpił i - co najwazniejsze - ruchomośc nadgarstka powraca! Dodatkowo niemalże nie jest widoczna blizna pooperacyjna. Jest Pan Mistrzem chirurgii ręki! |
Koszt: 200 zl
09/05/12 21:48
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Polecani lekarze
Ranking okulistów
Ranking ortopedów
Ranking pediatrów
Ranking stomatologów
Przetestuj nową odsłonę serwisu w wersji beta