Statystyki:
liczba lekarzy: 31866
najwyżej oceniani lekarze:
Ostatnio wyszukiwane:
Ortopeda Gdańsk pomorskie, ciszewska wiesława, lekarz rodzinny, szczecinek, zachodniopomorskie, Medycyna estetyczna Bytom śląskie, ciszewska wiesóława, lekarz rodzinny, szczecinek, zachodniopomorskie, Okulista kujawsko-pomorskie, patro, stomatolog, sędziszów młp, podkarpackie, Laryngolog Gdynia pomorskie, stomatolog, sędziszów młp\, podkarpackie, radzymiński krzysztof, lekarz rodzinny, szczecinek, zachodniopomorskie, Ortopeda Gdańsk pomorskie, Stomatolog Bytom śląskie, sokół, psychiatra, myszka, psychiatra, krzyzankowski, internista, Gdynia, pomorskie, żyłka tomasz, ginekolog położnik, szczecinek, zachodniopomorskie, Psychiatra kujawsko-pomorskie, osiński, psychiatra, Dębnicki, ginekolog, Jastrzębie-Zdrój, śląskie
lekarz Wiktor Szandorowski
kod pocztowy: telefon kontaktowy: 698 77 03 00 email: www: |
miejscowość:
Gdańsk,
woj. pomorskie
rodzaj placówki: gabinet nazwa placówki: |
adres: Targ Rakowy 7/8
kod pocztowy: 83-000 telefon kontaktowy: 0 698 77 03 00 email: www: |
Średnia ocena użytkowników:
4.7
Liczba opinii:
Anonim 89.69.242.247
Komentarz:
Dr Szandorowski powrócił do Szpitala Kolejowego w Gdańsku.Jest ordynatorem. Polecam tego lekarza z całego serca, dzieki niemu mam zdrową rękę. |
10/01/12 08:31
Anonim 94.40.125.126
Komentarz:
Witam serdecznie.Czy ktoś może mi podać namiar do doktora czy przyjmuje prywatnie i jaki jest kosz wizyty. pozdrowienia ze Słupska |
Wizyta: prywatna
22/11/11 12:08
Podyskutuj o opinii (1)
Anonim 83.21.70.100
Komentarz:
Dr Szandorowski powrócił do Szpitala Kolejowego w Gdańsku.Jest ordynatorem. Polecam tego lekarza z całego serca. |
07/10/11 18:09
Anonim 89.74.54.15
Komentarz:
Przed 20 laty uratował rękę mojemu synowi, fatalnie zaopatrzoną przez lekarzy słowackich (złamane obie kości przedramienia z przemieszczeniem, rotacją i znacznym skróceniem - bez kontroli rtg po nastawieniu i nieprawidłowo założony gips, który spowodował powstanie odleżyn)Przed kilku laty moja przyjaciółka po złamaniu kości ramienia miała założone we Włoszech unieruchomienie w tak nieprofesjonalny sposób, że powodowało to uporczywy ból i poszerzanie się szczeliny złamania; poleciłam jej dr Szandorowskiego, który przyjął ją dodatkowo, założył opatrunek unieruchamiający, w którym mogła pracować, gojenie przebiegało prawidłowo a ból ustąpił natychmiast. Ja sama korzystałam z porad dr Szandorowskiego dwukrotnie i uważam go za wspaniałego specjalistę. |
13/09/11 21:54
Anonim 89.238.18.15
Komentarz:
Bardzo dużo komplikacji po operacji kolana. |
Wizyta: prywatna
04/04/11 23:54
Podyskutuj o opinii (0)
Oceń tego lekarza Oceniając lekarza pomagasz innym dokonać właściwego wyboru.
Ranking dermatologów
Ranking ginekologów